FOTO: Probali smo špagete od tikvica i raw burger pripremljene bez štednjaka na način Nade Zlatar

sirova hrana7_resize
Špagete od tikvica osim što su ukusne i vizualno su atraktivne

Nada Zlatar štednjak ne koristi godinama – sirova hrana je njezin izbor. Nakon što je 18. siječnja u Čakovcu održala svoju prvu radionicu na temu pripreme zdravih sirovih namirnica organizirana je i druga uz odličnu posjećenost.

Nada Zlata Lukavski dugogodišnja je praktičarka sirove hrane

Predavačica Nada Zlatar Lukavski polaznicima radionice, njih oko dvadesetak, održala je uvodno predavanje o tome kako spriječiti bolesti, razlog nastanka bolesti i što promijeniti da se određeni problem riješi.

Uz pomoć blendera pripremljen je doručak te slijed jela za objed. S juhom od cvjetače sa suncokretovim sjemenkama i indijskim oraščićima svi su bili oduševljeni.

Sirovi objed: tikvice s pestom od avokada s lukom i češnjakom i raw burger s pestom od avokada

Vjerujte, i špagete od tikvica s pestom od avokada s lukom i češnjakom rado bi mnogi od nas imali na meniju. Za raw burgere s pestom od avokada većina nas bi se morala malo “saživjeti”, ali zato za sirovi desert u obliku sirove torte tražilo bi se repete.

radionica sirove hrane (16)_resize
Torta pripremljena samo od sirovih namirnica ukusna je i vizualno šarmantna

Nova radionica krajem ožujka

Zašto smo bolesni? Kako se riješiti bolesti i određenih problema? Možda trebate pomoć oko prehrane? … dio su to pitanja na koja odgovore možete potražiti na novoj radionici Nade Zlatar Lukavski u subotu 30. ožujka u Čakovcu u terminu od 9:30 do 12 sati.

sirova hrana29_resize
Uz Nadu radionice pomaže voditi Lana Vojvoda

Što vas očekuje?

Nakon uvodnog predavanja slijedi zdravi doručak, ručak i desert. Za dobrodošlicu i detoksikaciju polaznici će imati priliku kušati zeleni kašasti sok. Bit će ponuđen i Pina Colada napitak odnosno osvježavajući napitak od ananasa i banana.

Polaznici će moći naučiti i što je to “sunčani namaz”. Idealna je zdrava zamjena za sireve, vrhnje, klasični tartar umak. Odlična je kombinacija sa krekerima i sušenim čipsom od batata.

Pripremat će se i punjene paprike s povrćem, sunčanim namazom i klicama. Za sladokusce bit će tu i desertne kuglice od rogača sa sušenim jabukama i sirovi veganski kruh.

Sudionici radionice mnogo su naučili i kažu da će savjete početi primjenjivati

Broj mjesta na radionici je ograničen, stoga je pravovremeno prijavite (kontakt: Lana Vojvoda, mob 099 755 31 22, [email protected]). Na radionici je moguće kupiti zdrave namirnice po promotivnim cijenama.

foto: zv, rr

radionica sirove hrane (3)_resize

Ostavi komentar