FOTO: Natjecanje članica i članova VZG Čakovca, vatrogasci pokazali svoje znanje i vještine!

Sukladno godišnjem programu rada VZG Čakovca je organizirala natjecanje članica i članova na nivou ove Vatrogasne zajednice. Natjecanje je održano ove subote na nogometnom igralištu u Kuršancu uz uzorno domaćinstvo DVD-a Kuršanec.

Natjecanje je bilo izlučnog karaktera za županijsko vatrogasno natjecanje koje će se održati 6. srpnja u Sivici.

Na natjecanju je nastupilo 32 natjecateljske ekipe u 5 kategorija; muški ‘A’, muški ‘B’, žene ‘A’ i žene ‘B’, te JVP Čakovec u zasebnoj konkurenciji, što je ukupno 320 natjecatelja i dvadesetak vatrogasnih sudaca.

Na natjecanju su postignuti su zavidni rezultati, odnosno zavidno natjecateljko znanje. Na tome su im na proglašenju najboljih čestitali Mario Medved, predsjednik VZG Čakovca, Nikola Besedić, tajnik VZ Međimurske županije, a ujedno i glavni sudac natjecanja, Siniša Kregar, predsjednik MO i DVD-a Kuršanec i Jurica Horvat, predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca, koji opetovano na takvim i sličnim okupljanjima ističe ponos na vatrogasce Zajednice. Okupljenim vatrogascima je zapovijedi izdavao Robert Meglić, zapovjednik VZ Grada Čakovca.

Spomenuti su bili ti koji su najboljima podijelili pehare za osvojena tri prva mjesta koja ih vode na županijski ogled koji će iduće subote biti u Sivici. Predsjednik Medved je tom prigodom istaknuo kako će ovogodišnje županijsko natjecanje biti izlučno za državno koje će iduće godine u rujnu biti održano u Varaždinu. 

Rezultati:

Žene ‘A’ 

 1. DVD Pustakovec-Buzovec-Putjane,
 2. DVD Šandorovec,

 3.DVD Žiškovec.

Žene ‘B’

 1. DVD Gornji Vidovec,
 2. DVD Kuršanec i 
 3. DVD Ivanovec. 

Muški ‘A’ 

 1. DVD Savska Ves 1, 
 2. DVD Štefanec i 
 3. DVD Putakovec-Buzovec-Putjane

Muški ‘B’

 1. DVD Mačkovec, 
 2. DVD Čakovec i 
 3. Savska Ves.

Ostavi komentar