Fantasy Factory – Mala tvornica mašte u Murskom Središću

Janja Varga na dodjeli nagrada i priznanja “Najbolje na Porcijunkulovu”

– Nagradu za najkreativnije izlagačko mjesto primila je Janja Varga koja i jest najzaslužnija za tu nagradu, a ne moja malenkost, kazao nam je Mario Vadlja, direktor obrta za umjetničko stvaralaštvo Fantasy Factory iz Murskog Središća.

Najkreativnije izlagačko mjesto

Što je ova mala tvornica mašte ponudila čakovečkoj publici kazala nam je Janja:

Ove godine prvi puta sudjelovali smo kao izlagači na manifestaciji Porcijunkulovo. Stoga smo i iznenađeni što smo primili ovu nagradu. Posjetiteljima smo ponudili suvenire grada Čakovca u izvedbi naših vlastitih grafika i ilustracija koje su otisnute na šalicama, privjescima i magnetićima. S obzirom na to da smo oboje, Mario i ja, grafički dizajneri, početnička ideja za pokretanje obrta krenula je od obrađivanja dječjih crteža koji su otisnuti na šalici ili foto papiru. Željeli smo upotpuniti ponudu suvenira na području Međimurja s nešto suvremenijim pristupom. Osim unikatnih suvenira, radimo još unikatnije poklone. Tako da od dječjih crteža radimo ilustracije koje tiskamo na papir, šalice, torbe i druge uporabne predmete. S obzirom na to da sam rodom iz Čakovca doista moram pohvaliti i uređenje grada. Odlična je atmosfera.”

Zavirite u radove ove male tvornice mašte na internetskoj adresi fantasyfactory.eu ili “fejsu” fantasyfactory.eu – unikatni pokloni. I kako bi rekli ovi mladi kreativni ljudi: – Do bojanja!”

foto: Zlatko Vrzan i arhiva Fantasy Factory

 

Ostavi komentar