3.9 C
Čakovec
Ponedjeljak, 27 studenoga, 2023

Evo što se djeci nudi na mini sportskom ljetu – sportskim kampovima za vrtićarce

Uočivši potrebu da tijekom ljetnih mjeseci djeca vrtićke dobi što više sudjeluju u procesu tjelesnog vježbanja u Gimnastičkom klubu Marijan Zadravec Macan osmislili su program Mini sportsko ljeto.

Ove godine na rasporedu su četiri kampa koja će biti održana od 27. lipnja do 22. srpnja, a uključivat će: gimnastiku, plivanje, badminton, košarku, nogomet, tenis, boks, karate, bicikliranje, rolanje, stolni tenis i ples.

Cijena jednog kampa je 200 kuna, a za dva i više kampova obračunava se iznos od 180 kuna po kampu. Najam opreme za rolanje računa se 30 kuna po danu.

Riječ je o verificiranom sportskom programu kampova za djecu od 4. godine starosti do polaska u školu. I dok za školarce, ne samo u Čakovcu već i diljem Međimurja, postoje različiti programi i kampovi, takve organizirane aktivnosti za one nešto mlađe nisu postojale.

Nakon odličnih iskustava od prošle godine, u čakovečkom gimnastičkom klubu pripremili su proširenu sportsku ponudu kampova koji će biti održani pet puta tjedno po 1 sat i 15 minuta.

Programom Mini sportsko ljeto podiže se razina kvalitete života djece, usmjerava ih se na bavljenje tjelesnom aktivnošću te aktivno radi na poboljšanju psiho-fizičkog zdravlja.

 

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE

I ja bih na more humanitarni koncert

Vremenska prognoza: Promjenjivo

I ja bih na more

Božićna čarolija u knjižnici