DRAMATIČAN PREOKRET: Gospodin Savršeni umjesto Ive ipak odabrao Hanu?

Hana Rodić i Iva Runjanin
Hana Rodić i Iva Runjanin

Dramatičan preokret dogodio se u samoj završnici RTL-ova showa ‘Gospodin Savršeni’. Iako je Goran Jurenec prvotno izabrao Ivu Runjanin za svoju odabranicu njihova romansa nije opstala.

– Ti si ta – poručio je Goran 29-godišnjoj Zagrepčanki u finalnoj emisiji uvjeren kako je upravo Iva žena za kojom je do sada tragao. No, ubrzo se predomislio i ostavio Ivu kojoj je neočekivanu odluku obznanio na večeri prekida.

Uskoro je uslijedilo i još veće iznenađenje jer je, naime, Goran odlučio pružiti priliku kandidatkinji koju je izbacio u samoj završnici showa. Čini se da se ‘Savršeni’ ipak poveo onom ‘mlađe je slađe’ pa je vezu odlučio započeti s 18 godina mlađom Zagrepčankom Hanom Rodić. Da Ivin odnos s gospodinom ‘Savršenim’ nije opstao dalo se naslutiti i po objavi na njezinom Instagramu.

Samo dan nakon finalne emisije prvostupnica marketinga i odnosa s javnošću objavila je znakovitu poruku naslovljenu s ‘Čekaj onog pravog’ koja je zaintrigirala njezine pratitelje. – Čekaj onoga koji će te jednostavno obožavati. Osobu koja izvlači ono najbolje iz tebe i zbog koje želiš biti bolja osoba. Jedinu osobu koja će ostaviti sve da bude s tobom, bez obzira na okolnosti, osobu koja te nasmijava kao nitko prije. Čekaj osobu koja te želi pokazati svijetu jer je ponosna na tebe. I najvažnije od svega, čekaj osobu kojoj ćeš biti prioritet – napisala je Iva i tako indirektno svima dala do znanja da još uvijek traga za svojim Gospodinom ‘Savršenim’.

A njega je očigledno pronašla Hana s kojom se Goran nastavio viđati nakon završetka showa. Samouvjerenu Hanu ovaj scenarij nije iznenadio jer je još tijekom boravka u vili često isticala da između nje i Gorana ima kemije što se naposljetku i pokazalo.  – Žene su ljubomorne na mene jer uvijek misle da im želim oteti dečka – istaknula je Hana prije ulaska u show, a s obzirom na rasplet situacije u showu čini se da je ljubomora itekako opravdana u njezinom slučaju.

Tijekom serijala ova modna dizajnerica, koja se trenutačno bavi modelingom i zadužena je za odnose s javnošću noćnih klubova, često je bila na meti ostalih djevojaka, a zajednički jezik uspjela je pronaći tek s Anezi i Klarom.  Hana dobila svoj show Osim na ljubavnom, Hani su nakon showa ruže procvale i na poslovnom planu. Od jučer je s emitiranjem na RTLplayu krenuo njezin show ‘Hana Make Up Queen’. U nekoliko serijala Hana će gledateljima otkriti nekoliko sebi idealnih make up lookova baš poput profesionalne vizažistice, a otkriti će i svoje male tajne, te ono što najviše voli kada je make up u pitanju, piše večernji.hr.

Foto: Screenshot Instagram

Ostavi komentar