DORIS ŠEBESTIJAN I DOMAGOJ OREŠKI međimurski kandidati emisije Ljepotice i genijalci o svojim dojmovima nakon showa!

Razgovarali smo s međimurskim kandidatima showa Ljepotice i genijalci Doris Šebestijan rodom iz Kotoribe i Domagojem Oreški iz Nedelišća. Radilo se o sociološkom eksperimentu pred TV kamerama koji spaja na prvi pogled nespojive karaktere u parove koji zajedničkim radom i zalaganjem trebaju savladati različite zabavne zadatke na putu do glavne nagrade koja iznosi 200.000 kuna. Nažalost i Doris i Domagoj ispali su iz showa ranije pa su tako ostali bez nagrade.

Ipak, sami kažu kako je nagrada iskustvo sudjelovanja u ovakvom zanimljivom TV showu. Ljepotica Doris Šebestijan iz Kotoribe trenutno živi u Varaždinu gdje je završila Medicinsku školu, a s obzirom da se bavi fitnessom upisala je i Fitness Učilište u Zagrebu kako bi proširila svoje znanje u tom području.

– U emisiju su me pozvali iz produkcijskog tima Nove TV te sam nakon malo razmišljanja prihvatila ponudu jer volim promjene i otvorena sam za nova iskustva, kaže ljepotica Doris.

Doris je u emisiji upoznala prijatelje za cijeli život

Dojmova ima na pretek, a rado se prisjeća zajedničkih trenutaka izvan seta, ali i pojedinih zadataka koje su svaki put napeto iščekivali.

– Sudjelovanje u emisiji je vrlo pozitivno utjecalo na moj život, pritom mislim na nova poznanstva, zanimljive ponude, a i prijateljstva za cijeli život, ispričala je Doris.

S genijalcem Antonom koji joj je bio par u emisiji, u odličnim je odnosima i danas.

– Često se čujemo i jako mi je drago zbog toga jer je vrlo kvalitetna i inteligentna osoba. Domagoj je nažalost dosta rano ispao, ali je tijekom svog sudjelovanja pokazao svoje sposobnosti te mu želim sve najbolje u daljnjoj karijeri i životu, ispričala je.

Sudjelovanje u emisiji Domagoju je bilo bolje od maturalca

24-godišnji genijalac Domagoj Oreški iz Nedelišća od malih nogu ima san postati profesor matematike, a trenutno je student matematike i informatike na varaždinskom FOI-u. Radi kao software developer u čakovečkoj tvrtki za primjenu informacijskih tehnologija Axiom. Domagoja pamtimo iz showa Supertalent gdje se predstavio svojim impresivnim žonglerskim vještinama.

– Kontaktirala me moja bivša menadžerica još kada sam žonglirao na Supertalentu i rekla da se radi na novom projektu Ljepotice i genijalci. U početku čim sam čuo da je izgovorila da je to reality show, odmah sam rekao da nisam zainteresiran. No, kasnije sam pogledao australsku inačicu tog showa naziva Beauty and a Geek, te to zapravo ni nije reality, već je organizirano natjecanje u parovima, priča Domagoj.

Domagoj kaže da mu je upravo ta emisija bila najbolje iskustvo u životu, bolje i od maturalca u srednjoj školi.

– Budući da to nisu ljubavni parovi već natjecateljski timovi po dvoje i nikad nema skrivenog snimanja, tj. kada se snima se snima, a kada ne, ne, to je baš poput nekog sportskog natjecanja, te sam joj javio da ipak idem, kaže.

Cjelokupni je dojam bio kao nekakva kombinacija maturalca i višetjednog sportskog natjecanja, priča nam Domagoj.

Svi smo jednako lijepi i pametni

-Sve su ljepotice bile i lijepe, i pametne, nisu bile iskompleksirane ili nešto treće. Većina ljudi misli da je poanta showa da se pokaže kako cure “ipak mogu biti pametne”, a kako dečki “ipak mogu biti lijepi”, ali cijela je poanta zapravo ta da se pokaže da smo mi jednako lijepi i pametni, poručuje Domagoj.

Što se tiče odnosa između Doris i Domagoja, iako nisu spojeni u natjecateljski par, nerijetko bi ustali ranije od svih ostalih i u kuhinji kuhali kavu, te pričali onako opušteno na kajkavskom, jer im je to bila jedina prilika da raspale malo na našem narječju.

Foto: Zlatko Vrzan/Privatna arhiva

Ostavi komentar