Dašak Dalmacije i osvježenja na štandu Glorie Grgurinović!

U moru langoša i mesnih delikatesa koje su u brojnoj ponudi ovogodišnjeg 54. Porcijunkulova, pronašli smo i voćni novitet. Osmislila da je Gloria Grgurinović iz Ploča koja prvi puta sudjeluje na najpoznatijj čakovečkoj manifestaciji. Lubenice i dinje rodom su iz doline Neretve koje uzgaja već duži niz godina, a odlično ljetno osvježenje stiglo je i na Porcijunkulovo.

-Po prvi smo puta u Čakovcu i sve djeluje živo i radosno. Naravno nedostaje nam more, ali drago nam je što smo dio ove kontinentalne manifestacije, poručila je Gloria.

Super hit je prirodna voćna salata napravljena od dinja i lubenica, pa će šetačima zasigurno zapeti za oko. Vruće ljeto i lubenica uvijek su dobitna kombinacija.

Foto: Dora Vadlja

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE