Dani turizma u Svetom Martinu: Poezija uz rijeku Muru i ribolov u Žabniku!

dani turizma sveti martin

Dođite na poeziju uz rijeku Muru

Nadolazeći vikend u malo je drugačijem tonu. Osim što u subotu 4. 8. započinju Dani vina i jabuke, i to okupljanjem kod Josipa Hrženjaka u Donjem Koncovčaku u 15 h, na romantičnom Labirintu ljubavi u Žabniku čeka vas poezija ljetne večeri. Još jedan Murakon održat će se kraj Mlinarske kuće u 20 sati, pa dođite i opustite se na ovogodišnjem festivalu suvremene poezije pod zvjezdanim nebom i uz šapat rijeke Mure.

Volite ribolov? Dođite u Žabnik

U nedjelju, 5. 8. SRD Čikov organizira Tradicionalni ribički selski kup u Žabniku, od 8 do 13h. Prije toga, u 7:30 obilježit će se Dan domovinske zahvalnosti svetom misom za branitelje i domovinu te uz polaganje svijeća i vijenca ispred spomen ploče poginulim braniteljima.

Žabnik je sljedećeg tjedna središte poetičnih i ribičkih događanja, a Donji Koncovčak polazište za vinske i jabučne priče. Dođite na neku od manifestacija u sklopu Dana turizma 2018. i dobro se zabavite!

Više informacija potražite na službenoj web stranici Turističke zajednice Općine Sveti Martin na muri visit.svetimartin.hr ili na Facebook eventu Dana turizma ovdje.

Ostavi komentar