CZK Rudar: Predstava Kerekesh Teatra Susjedi za Valentinovo zaljubljenima na dar po popularnoj cijeni

Glumci iz predstave Susjedi

U subotu, 12. veljače u 18 sati, povodom Valentinova, u Centru za kulturu Rudar održat će se predstava Kerekesh Teatra Susjedi.

Kao poklon ženama i svim zaljubljenima Grad Mursko Središće sufinancira predstavu pa će za građane biti po vrlo popularnoj cijeni od 25 kuna. Ulaznice se mogu kupiti na blagajni Centra za kulturu „Rudar“ svakog petka od 14 do 18 sati ili prije redovnog programa koji počinje već sljedećeg vikenda, a mogu se i rezervirati na mail [email protected]

Za predstavu će biti potrebno imati važeću COVID potvrdu.

Predstava Susjedi

Tekst i režija: Ljubomir Kerekeš. Igraju: Ljubomir Kerekeš, Darko Janeš, Tamara Šoletić, Antonija Stanišić Šperanda

Scenografija: Ljubomir Kerekeš. Scenografija: Ljubomir Kerekeš. Izbor i izrada kostima:  Mladen Grof Jerneić Erdödy. Majstor rasvjete: Dario Horvat. Design plakata i scenografije: Zdravko Lovrić. Trajanje predstave: 85 minuta.

Najpoznatiji susjedi došli su na kazališne daske i za vas su pripremili nešto gotovo izvedivo kao nemoguća misija, a to je – realizirati dvije ženidbe u isto vrijeme. Na putu punom prečaca i zavrzlama, još će nekoliko puta provjeriti i odanost tj. vjeru u pravu ljubav kod svojih “boljih polovica”. Poznato je da prava ljubav ne treba provjeru, a još je poznatije da su žene inteligentnija bića od muškaraca. Pogotovo od našeg dvojca. Ferdo, Jura, Lili i Bela nasmijat će vas do suza, podsjetiti vas na najbolja vremena i ostaviti trag u vašim srcima – zauvijek.

Centar za kulturu Rudar nastavlja s kino predstavama u više termina i po popularnim cijenama

Centar za kulturu Rudar Mursko Središće nastavlja s redovitim prikazivanjem filmova za što su određene i popularne cijene.
Redovna cijena ulaznice za sve projekcije je 25 kuna, a mnogi građani ostvaruju i pravo na popust. Tako će cijena ulaznice za najmlađe, vrtićku i osnovnoškolsku djecu, te srednjoškolce, studente i umirovljenike iznositi 15 kuna. U ponudi će biti i obiteljske ulaznice po cijeni od 60 kuna.
Animirani filmovi i filmovi za djecu prikazivat će se subotom i nedjeljom u terminu od 17 sati, dok će u 20 sati biti drugi aktualni filmski naslovi. S redovnim radom nastavlja se od 22. siječnja.

Ostavi komentar