Veseli i šareni maturanti vraćaju se na ulice: Glavni mimohod bit će u petak 26. svibnja!

Pred vratima je još jedno izdanje Coolijade 2023. u organizaciji Gospodarske škole Čakovec.

Coolijada je prvenstveno zamišljena kao preventivni projekt, koji kroz razne edukativne i zabavne sadržaje postiže primarni cilj, a to je usmjeravanje i poticanje maturanata na pozitivno ponašanje. Provođenjem mnogobrojnih aktivnosti tijekom „Coolijade“ preveniraju se razni oblici međuvršnjačkog nasilja, kao i druga neprihvatljiva te štetna ponašanja.

Maturante ćemo na ulicama sretati od ponedjeljka 22. svibnja do 26. svibnja, a glavni mimohod će biti u 13:30 u petak 26. svibnja. Novost je da je u parku desne od Castelluma prema pješačkoj zoni napravljeno mjesto posebno za veselje i okupljanje maturanata, cijeli drugi tjedan.

Trasa kretanja je već godinama dobro poznata. Kolona kreće od SRC-a “Mladost” u Športskoj ulici, zatim prolazi Vukovarskom ulicom, Ulicom Vladimira Nazora, Ulicom Otokara Keršovanija, Trgom Eugena Kvaternika, pješačkom zonom Ulice Kralja Tomislava te Trgom Republike, a zatim se nastavlja kretati Zrinsko-frankopanskom i Vukovarskom ulicom te završava na svom polazištu kod SRC-a “Mladost”.

Odmah nakon mimohoda na terenima SRC-a održat će se završna svečanost maturanata, a u slučaju lošeg vremena proslava seli u sportsku dvoranu Graditeljske škole Čakovec.

Kao i prethodnih godina završna svečanost maturanata imat će i natjecateljski karakter kroz biranje najmaturanta/najmaturantice i najoriginalnijeg razreda, a sve u cilju poticanja maturanata na odgovorna i društveno poželjna ponašanja.  Proglašenje ovogodišnjih pobjednika održat će se na završnoj svečanosti maturanata.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE