Članovi Udruge 3FF i CeZaM-a Čakovec donirali dječji odjel čakovečke bolnice

Članovi Udruge 3FF i CeZaM-a Čakovec početkom ove godine ponovo su posjetili Odjel abdominalne i dječje kirurgije čakovečke bolnice. Sav prihod od zadnjeg kontingenta ulaznica za veliki i rasprodan party godine „Blast From the Past“, održan u prosincu 2019. godine, usmjeren je u humanitarne svrhe. Organizatori su Odjelu donirali bolnički krevet za malu djecu i plahte za krevete kako bi njihovi najmlađi pacijenti provodili bolničke dane u vedrijem okruženju.

U posljednjoj turi cijena ulaznice iznosila je 150 kuna pa je tako rekordno brzom prodajom 50 karti prikupljeni iznos doniran u humanitarne svrhe. Uz posteljne garniture Karolina, odjel je “bogatiji” za moderni krevet, a vrijednost donacije iznosila je preko 7000 kuna. Udruga 3FF zahvaljuje se tvrtki Čateks koja im je omogućila kupnju plahta po akcijskoj cijeni.

Također, valja podsjetiti na sličnu akciju održanu godinu ranije, kada su organizatori „Trasha“ Odjelu donirali dva TV uređaja.

Osim što su omogućili nezaboravan i sada već tradicionalan božićni party, organizatori ovakvim akcijama žele potaknuti sugrađane da misle na potrebite oko nas kojima je i mala materijalna ili emocionalna podrška od velikog značaja.

Ostavi komentar