Centar “Pričaj mi” za bolesnu djecu čakovečke bolnice donirao dvije kutije didaktičke igre

Centar Pričaj mi donacija Pedijatrija

Centar “Pričaj mi” iz Zagreba donirao je Odjelu za pedijatriju Županijske bolnice Čakovec dvije kutije „Kuc-kuc! Priča je unutra“.

Kutija „Kuc-kuc! Priča je unutra“ didaktički je proizvod namijenjen djeci i odraslima, a sadrži nekoliko dijelova koji daju prijedloge za zajedničko provođenje vremena i potiču na kreativnu igru i zabavu. U središtu proizvoda je problemska priča za djecu koja obrađuje temu komunikacije na djeci blizak način. Problemsku priču nadopunjuju tekstovi za odrasle koji donose ideje za razvoj komunikacije na kreativan način – pomoću lutke.

Proizvod su osmislile tri psihologije Centra Pričaj mi u suradnji sa stručnim suradnicima. Svi sadržaji temelje se na znanjima iz područja dječje razvojne psihologije i psihologije roditeljstva, a dodatno su obogaćeni kreativnim rješenjima koja potiču socio-emocionalni i kognitivni razvoj djeteta.

Donirane kutije biti će od velike pomoći malim bolesnicima u skraćivanju i uljepšavanju trenutaka provedenih u bolnici, ali i roditeljima, osoblju i volonterima na Odjelu.

Ovu hvalevrijednu donaciju u ime Centra Pričaj mi predala je Mateja Šegović, dr.med.

Ostavi komentar