ČAKOVEC: Pronađite sakrivenog Zlatnog zeca u Perivoju Zrinski!

Uskrsna dekoracija TZGČ (3

Turistička zajednica grada Čakovca i ovog proljeća organizira Uskrsnu potragu za jajima na otvorenom u Perivoju Zrinski. Održat će se ovu subotu 31. ožujka od 10 do 11 sati. Potragu će voditi uskrsni zec koji će tijekom potrage animirati najmlađe.

U svom pozivu TZGČ ističe:

– Osim obilja dobre zabave, smijeha i uzbuđenja, uskrsna igra jamči druženje i zbližavanje cijele obitelji. Ove godine igru smo malo promijenili, ne traži se pobjednik s najviše pronađenih jaja, već će pobjednikom ili pobjednicom biti proglašen onaj koji pronađe sakrivenog Zlatnog zeca.

Uskrsna dekoracija TZGČ (1)

Okupljanje djece bit će ispred Turističkog ureda u 9:30. Mališane očekuju i kreativne radionice ukrašavanja jaja u organizaciji Turističke zajednice grada Čakovca i udruge Kreativci Međimurja. Najboljeg ćemo nagraditi vrijednim poklon-paketom, dok će svako dijete koje sudjeluje u potrazi biti nagrađeno diplomom uskrsnog zeca. U slučaju kiše potraga se otkazuje, ali djeca u svakom slučaju mogu doći u Turistički ured podići svoju diplomu za dobru volju i zasladiti se čokoladnim poklonom.

foto: Zlatko Vrzan

Uskrsna dekoracija TZGČ (2)

 

Ostavi komentar