ČAKOVEC DOBIO PIVNICU: U The Garden Bar & Kitchen možete probati pivu s okusom vanilije i čokolade!

Nakon dugog vremena stigle su dobre vijesti za sve pivoljupce iz Čakovca i okolice, otvoreno je jedinstveno mjesto za craft pivo i dobru hranu, u ugodnom ambijentu stare jezgre grada i dvorca Zrinski. Poznati Englez Nick Colgan otvorio je The Garden Bar & Kitchen, jer kako sam ističe ovo mjesto mu se svidjelo na prvi pogled. 

-Tako bogata povijest obitelji Zrinskih, u jedinstvenom i prekrasnom prostoru, odmah mi se svidjela i odlučio sam da će The Garden Bar & Kitchen  biti upravo ovdje. Zamislite, pijete odlično pivo i jedete prekrasnu hranu u mjestu starom više stotina godina, gdje su nekad hodali plemići, to je jednostavno prekrasno, istaknuo je Nick na samom otvorenju, te dodao kako je još jedan od razloga blizina Zagreba i aerodroma, pa se tako nada da će mjesto zaživjeti i više nego lokalno.

The Garden brewery tim već je poznat u Hrvatskoj, pa tako ima restorane i pivnice na različitim lokacijama, The Garden resorta u Tisnom, Barbarellas Discotheque u Pirovcu, zadarskog The Garden Lounge bara, zagrebačke craft pivovare The Garden Brewery, a sada i u Čakovcu. 

Tako su svi pivoljupci mogu iskusiti jedinstvenih velik broj različitih craft piva, od Craft Pilsnera, Pale Ale, Citrus Ipa, Stout, Vanilla and chocolate porter, Hoppy zmajska, gluten free India Pale Ale, pivo Lepih Dečki i Saison.

Nick Colgan je u Hrvatskoj već 15 godina, a na put oko svijeta krenuo kroz glazbu, poznato je da je bio dijelom velike priče o najuspješnijem reaggae sastavu svih vremena, UB40. Dašak engleske kulture sad je zaživio i u Čakovcu, a urbano mjesto postat će hit destinacija za opušteni izlazak, uz odličnu klopu i dobru pivu. 

Cijelu fotogaleriju otvorenja pogledajte ovdje!

FOTO: Zlatko Vrzan

 

Ostavi komentar