Auto centar Jesenović novi je ponosni sponzor hrvatske rukometne reprezentacije

Hrvatski rukometni savez u Novu godinu ulazi s novim sponzorom. U Čakovcu je naime, jučer potpisan ugovor o sponzorstvu s uglednom auto kućom Auto centar Jesenović d.o.o.

Ugovorom je predviđeno da Hrvatski rukometni savez dobije na korištenje određeni broj vozila marke Volkswagen te promovira znak i logo Sponzora, kroz sve akcije i opremu hrvatskih rukometnih reprezentacija.

U skladu s praksom dobrog gospodarstvenika, Hrvatski rukometni savez obvezao se da će osigurati pravo isticanja vizuala Sponzora na svim službenim, prijateljskim, pripremnim, humanitarnim i show utakmicama hrvatskih reprezentativnih selekcija, kako kod muške tako i kod ženske ekipe.

Hrvatski rukometni savez sa zadovoljstvom je prihvatio i brojne druge marketinške obveze koje su uobičajene kod ovakvih ugovora, s nadom da će obostrana suradnja biti na najvišoj mogućoj razini.

Sponzorski ugovor u ime Hrvatskog rukometnog saveza potpisali su glavni tajnik Damir Poljak, a u ime Auto centra Jesenović d.o.o direktor Augustin Jesenović. Svečanosti u Čakovcu prisustvovali su i predsjednik Hrvatskog rukometnog saveza Tomislav Grahovac, direktor marketinga HRS-a Silvijo Njirić, koordinator muških selekcija Lino Červar te tehnički direktor muških i ženskih nacionalnih selekcija Ivica Udovičić.

Tom prilikom Augustin Jesenović je rekao da su ponosni što su sponzor, te da želi Kaubojima da se sa svjetskog prvenstva, koje počinje 11. siječnja u Švedskoj i Poljskoj, vrate s medaljom oko vrata.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE