Anketa pod vurom: Koristite li luda zimska sniženja?

Anketa pod vurom
Anketa pod vurom

Svake godine nakon Božića počinju zimska sniženja u trgovinama. Ovogodišnje je započelo 27. prosinca, a traje maksimalno 60 dana. Time se omiljeni odjevni predmeti mogu pronaći i po cijenama sniženima i više od 50 posto. Građani su različitog mišljenja, jer ih većina kupuje po vlastitim potrebama, a rijetki kupuju isključivo u vrijeme zimskih ili ljetnih sniženja. Smatraju da su u svijetu sezonska sniženja puno veća, a kao razlog je bogatstvo drugih država koja si to mogu i priuštiti.

Josipa Marković, Novo Selo na Dravi- Nemam baš određeno kupovanje kad krenu sezonska sniženja, jer više volim kupovati po potrebi, iako naravno nekad i iskoristim koji popust. Ove godine još nisam bila, ali planiram kupiti hlače, majice, a potrebne su mi čizme.

Josipa Marković
Josipa Marković

Iva Patafta, Strahoninec- Naravno da kupujem odjeću na sniženju, ove godine sam većinom kupila majice, hlače i cipele. U Njemačkoj su veća sniženja jer mi sestra tamo živi pa znamo kako se cijene kreću.

Iva Patafta
Iva Patafta

Mia Capek, Čakovec- Evo upravo smo se vratile iz zimskog sezonskog shoppinga. Nužno ne kupujem samo kad su sniženja, a sigurna sam da su u svijetu puno veća, jer ipak smo mi Hrvatska.

Mia Capek
Mia Capek

Mirko Varović, Lepoglava- Odjeću i obuću kupujem kroz cijelu godinu, ovisno o vlastitim potrebama, nikad ne čekam sniženje da kupim određenu stvar. U ostalim zemljama sniženja jesu veća, ali kad usporedimo njihovu ekonomsku situaciju s našom, jasno je da si oni to mogu i dopustiti.

Mirko Varović
Mirko Varović

Cvetan Kovač, Strahoninec- Pa ja baš ne kupujem po sniženjima i ne predstavlja mi to neko zadovoljstvo. Cijela moja obitelj kupuje po potrebi tako da sniženja nikad nisu u prvom planu.

Cvetan Kovač
Cvetan Kovač

FOTO: Roberta Radović

Ostavi komentar