AC Baumgartner dobio čak tri nagrade na Suzuki konferenciji!

baumgartner suzuki
Ivan Baumgartner, direktor AC Baumgartner

Jučer je u hotelu Milenij u Opatiji održana Suzuki dilerska konferencija 2019.godine za hrvatsko tržište. Okupili su se predstavnici iz Japana i Mađarske te direktori i voditelji svih Suzuki prodajnih mjesta u Hrvatskoj. Konferencija je trajala cijeli dan, a osim statističkih podataka, podijeljene su i nagrade najuspješnijim prodajnim centrima.

Na konferenciji su iznesene brojke ostvarene u prošloj 2018. godini te ciljevi za nadolazeću prodajnu godinu. Predstavljeni su noviteti iz Suzuki proizvodnje te najavljeni dolasci novih modela.

Posebne pohvale upućene su najboljim prodajnim mjestima na hrvatskom tržištu, a njihov je uspjeh ocjenjivan u raznim kategorijama.

AC Baumgartner dobio je čak tri nagrade. Ona najvažnija odnosi se na najbolje ostvarenje plana u 2018.godini. U prilog ovoj brojki govori činjenica da su u odnosu na 2017.godinu ostvarili rast od čak 130%, što je zapanjujući postotak, ali i najveći u odnosu na ostala prodajna mjesta u Hrvatskoj.

Drugu nagradu su dobili za najveći iznos prodaje poznatog Suzukijevog Ecstar ulja. Od svih prodajnih i servisnih mjesta, prodali su najviše ulja i za to dobili posebne pohvale.

Kao nagradu za ostvarene odlične poslovne rezultate, u organizaciji Suzuki korporacije otputovat će na Tenerife.

Nagrade je preuzeo direktor AC Baumgartner, Ivan Baumgartner.

Iz AC Baumgartner zahvaljuju svim kupcima na povjerenju!

Ostavi komentar