Dodijeljeni besplatni spremnici za sortiranje otpada osnovnim školama u Murskom Središću i okolici

U ponedjeljak, 17. travnja u Gradskoj vijećnici Grada Mursko Središće održan je sastanak na kojem su prisustvovali visoki dužnosnici gradova i općina te ravnatelji i predstavnici osnovnih škola.

Tema sastanka je bila dodjela besplatnih spremnika za sortiranje otpada osnovnim školama na čijem području komunalno poduzeće Murs-ekom d.o.o. obavlja komunalnu djelatnost. Osnovne škole Mursko Središće, Sveti Martin na Muri, Selnica i Vratišinec dobit će spremnike zapremnine 1100 litara za odvojeno, kvalitetno i pravilno zbrinjavanje otpada.

Tijekom sastanka, predstavnica certifikacijske kuće Bureau Veritas Croatia Tanja Blašković Rabar uručila je komunalnom poduzeću Murs-ekom d.o.o. certifikat ISO 14001.

Norma ISO 14001:2015 postavlja zahtjeve za sustav upravljanja okolišem, a Murs-ekom se usmjerio na kontinuirano pružanje komunalne usluge te razvoj i unapređenje tehničko-tehnoloških i ljudskih resursa, kao i zaštitu okoliša i održivi razvoj.

Uvođenje sustava upravljanja okolišem prvenstveno se odnosi na stvarnu kontrolu i smanjenje utjecaja koje aktivnosti, proizvodi i usluge mogu imati na okoliš, a osigurava i smanjenje troškova za organizaciju te brzi odaziv u slučaju nezgoda ili izvanrednih situacija.

Izvor: Grad Mursko Središće

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE