Detalji napada na autobusnom kolodvoru: 41-godišnjak iz Pribislavca teško ozlijedio maloljetnika!

Policija je izvijestila o detaljima napada koji se dogodio u petak, 4. listopada, oko 19:30 na autobusnom kolodvoru u Čakovcu u autobusu koji je trebao krenuti prema Svetom Martinu na Muri. 

Dovršenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako je 41-godišnjak s područja općine Pribislavec, počinio kazneno djelo teške tjelesne ozljede na štetu maloljetnika. Nadalje, utvrđeno je kako su trojica mladića u dobi od 18, 21 i 23 godina, svi s područja općine Pribislavec, počinili prekršaj narušavanja javnog reda i mira na naročito drzak način (kršenje odredbi članaka 6. Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira).   

Naime, provedenim istraživanjem utvrđeno je kako su trojica spomenutih okrivljenika te 41-godišnji osumnjičenik u petak, 4. listopada 2019. godine oko 19,30 sati u Čakovcu, na autobusnom kolodvoru u Ulici Tome Masaryka, na zadnjem sjedištu autobusa koji prometuje na relaciji Čakovec – Sveti Martin na Muri, zbog ranijih nesuglasica fizički  nasrnuli na maloljetnika i 18-godišnjaka te ih pritom rukama i nogama izudarali po tijelu i glavi. 

U opisanom događaju 41-godišnjak teško je ozlijedio maloljetnika, dok su preostali napadači lakše ozlijedili 18-godišnjaka. Liječnička pomoć pružena im je u čakovečkoj bolnici.

Protiv 41-godišnjaka podnijet će se kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, dok će se protiv trojice mladića u dobi od 18, 21 i 23 godine podnijeti optužni prijedlog Općinskom sudu u Čakovcu (Prekršajni odjel). 

Ostavi komentar