Danijel Lovrenčić: Nema tice do prasice!

Danas je teško vidjeti mesara u međimurskim dvorištima jer sve manje ljudi hrani svinje za vlastite potrebe. Tempo i način života je takav da je lakše i jednostavnije kupiti svinju i odvesti je ovlaštenom mesaru ili pak kupiti već obrađene komade mesa. Jer ipak, domaće je domaće. Posebno se to odnosi na kobasice, krvavice, šunke, loptice, vratinu bilo svježe ili pak dimljene. A sve to volimo vidjeti na svom stolu tijekom ovih, najljepših blagdana u godini.

Danijel Lovrenčić iz Palovca sa svojom obitelji upravo sve to radi na svom obiteljskom poljoprivrednom gospodarstvu.

Kako pak to izgleda i što sve proizvode donosimo u novom broju Međimurskih novina koji je u prodaji od četvrtka, 24. prosinca.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE