Dan narcisa u Međimurju: Prikupljeni novac za rehabilitaciju žena koje su pobijedile rak dojke!

Ove se subote obilježio Dan narcisa u Međimurju. U gradu Čakovcu akcija se ove godine održala na Trgu Republike, Franjevačkom trgu i na jugu kod Trgovačkog centra Jug Mall, ispred Spara.

GALERIJU POGLEDAJTE OVDJE

Akciji se se pridružila i ostala dva grada, Prelog i Mursko Središće te brojna druga mjesta u Međimurju. Narcise će se, uz simbolične donacije, ponuditi građanima u Kotoribi, Orehovici, Nedelišću, Strahonincu kod trgovina KRK i Metss, Pribislavcu, Belici, Gardinovcu, Domašincu, Brezju kod pekare Friško i kod METSS-a, Lopatincu ispred METSS-a, Dragoslavcu kod dućana Anica, Maloj Subotici, Palovcu, Držimurcu, Štefancu, Sv. Jurju u Trnju, Donjem Pustakovcu i Donjem Hrašćanu.

Novci prikupljeni donacijama koristit će se za rehabilitaciju oboljelih žena i ostalih članova klubova koji djeluju unutar Lige.

– Od 2001. godine, zajedno s ligom organiziramo humanitarnu akciju Dan narcisa, dan koji simbolizira naš novi život, novi početak jer i narcis se budi svakog proljeća i cvate punim cvatom. Akciju provodimo diljem našeg Međimurja, od sjevera do juga, ističe Jasenka Štefić, predsjednica Udruga oboljelih žena od raka dojke Nova nada.

Foto: zv

Ostavi komentar