Čestitka gradonačelnika Ljubomira Kolareka uz Dan grada Preloga

dan grada preloga

Danas je Dan grada Preloga i tim je povodom gradonačelnik Ljubomir Kolarek uputio čestitku svojim sugrađankama i sugrađanima koju prenosimo u nastavku.

Grad Prelog slavi svoj dan, Dan Grada Preloga, 6. prosinca, u spomen na prvo spominjanje Preloga, daleke 1264. godine. Ove godine, s obzirom na aktualni trenutak, Dan Grada Preloga obilježit će se na skroman i prikladan način.

Ove se godine neće održati svečana sjednica Gradskog vijeća Grada Preloga, a ovogodišnja Javna priznanja Grada Preloga dodijelit ćemo u ponedjeljak, 7. prosinca, u 18 sati, u Gradskoj vijećnici Grada Preloga. Koristim ovu priliku da čestitam svim dobitnicima godišnjih nagrada Grada Preloga te im zahvaljujem na pomoći u razvoju našeg Preloga.

Trenutak u kojem se nalazimo nije ugodan, puno je pitanja i neizvjesnosti što donosi sutra. Želim prije svega svima zdravlje, kako bi nakon ovoga iskušenja, sa novom snagom i zamahom mogli krenuti dalje, zajedno izgrađivati naš grad. Svim žiteljima našega Grada Preloga, žiteljima svih naših mjesta, Cirkovljana, Čehovca, Čukovca, Draškovca, Hemuševca, Oporovca, Otoka i Preloga želim sretan Dan Grada Preloga!

Ostavi komentar