Budite i Vi kazališna publika u Nedelišću ovoga vikenda

kazalisne-veceri-plakat-2019-660x330

Kazališna družina KUU Seljačka Sloga Nedelišće  i ove godine, po 5. put,organizira kazališne večeri, s ciljem senzibiliziranja publike za umjetnost na daskama koje život znače, a kroz prikaz amaterskog kazališnog stvaralaštva naše i družina širom RH.

Ovogodišnja Večer održat će se u subotu i nedjelju, 7. i 8. rujna 2019. godine, na prostoru nekadašnjeg NM kluba s početkom u 18 sati.

Svim zainteresiranim gledateljima biti će na raspolaganju tri predstave:

U subotu, 7. rujna 2019., u 18 sati u izvedbi Kazališne družine KUU Seljačka sloga iz Nedelišća očekuje Vas predstava ’Svečana večera u pogrebnom poduzeću’ autora Ive Brešana u režiji Dejana Buvača. Predstava je na 24. KAM-u osvojila nagradu za najbolju režiju, najbolju mušku sporednu ulogu i nagradu za najbolju scenografiju.

U nedjelju, 8. rujna 2019., očekuje Vas u 18 sati nastup Priločke amaterske scene iz Preloga sa predstavom autora Božidara Glavine ‘Glumci’ s kojom su osvojili nagradu za najbolju glavnu mušku ulogu na 24. KAM-u i na 59. Festivalu kazališnih amatera Hrvatske.

Istog dana s početkom  u 19 sati odigrat će se predstava ‘Adam’ autorice Kristine Štebih  u  izvođenju  Kazališne družine Štolcer iz Čakovca. Predstava je osvojila nagrade za najbolju predstavu, režiju i sporednu žensku ulogu na 24. KAM-u i nagradu za sporednu žensku ulogu na 59. Festivalu kazališnih amatera Hrvatske.

U slučaju lošeg vremena predstave će se odigrati u dvorani OŠ Nedelišće.

Ostavi komentar