Bronca za maldu momčad Željezničara

Od 26. do 30. siječnja na Gradskoj kuglani Ot, Otočac održano je Ekipno prvenstvo RH za sezonu 2021./2022. – JUNIORI U23 na kojem je nastupila i ekipa KK Željezničar u sastavu: Luka Požega, Noa Branilović, Bruno Halabarec, Konrad Vikert.

Zbog Covid problema i nemogućnosti nastupa u kompletnom sastavu ekipa je svoj nastup odradila u petak 28. siječnja i to vrlo dobrim nastupom kompletne ekipe.

Sa ekipnim rezultatom od 2.229 drva stavili su se na prvu poziciju i čekali nastupe ostalih ekipa u subotu i nedjelju. Nakon subote ostali su na prvoj poziciji. U nedjelju je sve do zadnjeg nastupa bilo izrazito gusto i tek u zadnjem bloku se stvar rasplela i Požega-Branilović-Halabarec-Vikert je došla do iznimno vrijedne bronce. Srebro im je ” pobjeglo” za 10 drva koja su oborili momci iz ekipe KK Grmoščica Zagreb u sastavu Kovačević-Rosandić-Boroš-Lozić koji su ukupno srušili 2.239 drva, a naslov prvaka je otišao ekipi KK Zabok u sastavu Finger-Majstorović-Ljubić-Mihelić koji su srušili 2.272.

Juniori KK Željezničara tako potvrđuju svoju kvalitetu u toj kategoriji Juniori U23 jer u protekla 3 Državna prvenstva su u samom vrhu. Nakon srebra i 5. mjesta, ove godine su uzeli srebro u iznimno jakoj konkurenciji!

Velike Čestitke Luki-Noi-Bruni i Konradu te predsjedniku kluba Crnčecu, trenerima Bojanu Košaku, Zvonimiru Žiniću i Nikoli Turku na radu sa mladima i pružanju prilike da svojim radom osvajaju državna prvenstva i tako promiču Međimurje, Čakovec i kuglanje.

Ostavi komentar