Bravo za solidarnost: međimurska policajka djetetu kupila slatkiše koje mu mama nije mogla priuštiti

Ilustracija Omiljeni gumeni bonboni za djecu

Želim pohvaliti međimursku policiju objavila je jedna građanka u privatnoj fb objavi. Priča koju je iznjela je tužna i lijepa istodobno.

Tužna jer ima djecu kojoj zbog svojih primanja, nažalost,ne može baš priuštiti slatkiše. Lijepa, jer je dijete neočekivano dobilo željeni slatkiš, kada mu ga mama nije mogla kupiti. Dogodilo se u našoj međimurskoj trgovini. Dijete je mamu u dućanu molilo kinder jaje od 10 kuna. Mlada policajka koja se zatekla tamo čula je moljakanje djeteta i odgovor majke koja mu je morala objasniti da nemaju novaca za to.

Možete li zamisliti tugu tog djeteta, koje razumije obiteljsku situaciju i miri se s tim da ne može dobiti željeni slatkiš. Ali srce ove policajke razumijelo je tugu djeteta i odlučila ga je razveseliti. Djetetu je kupila ne samo toliko željeni slatkiš, nego i čokolino i brdo drugih slatkiša.

Svaka čast policajki, koja je u tom času bila pravi anđeo tom djetetu. Ne samo da mu je zasladila život, nego mu dala i vjeru u ljude. Bravo za ljudskost i solidarnost koje još nisu išezle iz naših ljudi. Bravo za ovu i sve međimurske policajce s velikim srcem!

 

 

Ostavi komentar