Bogat program povodom proslave sv. Ane u Hlapičini

Župa svetog Martina biskupa organizira povodom proslave proštenja sv. Ane i 25. obljetnice blagoslova crkve sv. Ane u Hlapičini niz događaja.

U četvrtak s početkom u 18:00 održat će se misa koju će predvoditi vlč. dr. Kristijan Kuhar. Poslije mise održat će se tribina o crkvi sv. Ane u Hlapičini povodom 25. godina blagoslova crkve. Potom slijedi zajedničko druženje na igralištu NK Mura Hlapičina uz besplatni bograč i gemišt. Sponzori jela i pića su: NK Mura Hlapičina, Grad Mursko Središće i župnik Ivan Herceg.

Dan poslije, petak 27. srpnja, u 18:00 održat će se sveta misa koju će predvoditi velečasni Tihomir Ciglar. Nakon svete mise slijedi koncert Dominika Padarića i njegovih gostiju.

Subota, 28. srpnja, rezervirana je za svetu misu s početkom u 20:30, a predvodit će je mons. Antun Perčić, generalni vikar. Poslije svete mise krenut će procesija sa svijećama.

Svečana koncelebrirana sveta misa održat će se u nedjelju u 11:00. Misu će predvoditi mons. Juraj Jezerinac, biskup u miru. Navečer u 17:30 odigrat će se nogometna utakmica na igralištu NK Mura između selekcije svećenika i veterana NK Mura Hlapičina.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE