Biramo najljepše božićne ukrase: Pošaljite nam svoje božićne rukotvorine i osvojite nagrade!

Foto: Pixabay

Tijekom došašća počinju pripreme za Božić, a kako bismo stvorili božićnu atmosferu u svojim kućama, ukrašavamo ih adventskim vijencima i aranžmanima te ukrasnim figuricama. Na kraju slijedi priprema ukrasa za božićni bor i jaslice.

Kako bi dekoriranje kuće imalo što veći osobni pečat, mnogi naši čitatelji vlastoručno izrađuju božićne figurice, kuglice, ukrase, čestitke ili pak božićne ukrase za stol i kuću. Neki od njih izrađuju i jaslice za pod bor.

Otkako smo prije nekoliko godina pokrenuli natječaj Biramo najljepše božićne ukrase, uvjerili smo se da se u međimurskim domovima krije pravo bogatstvo stvaralaštva. Zato bi zaista bilo šteta da nam ih ne pokažete i ovog puta i pohvalite se njima.

Pozivamo Vas da nam i ove godine otvorite svoje domove i pokažete što ste ovu godinu ili prijašnjih godina svojim rukama izradili kako bi advent i Božić u Vašem domu bilo najljepše razdoblje.

Vaš trud nagradit ćemo prigodnim nagradama.

Svoje kreacije šaljite nam na mail: [email protected] uz napomenu: Nagradni natječaj – najbolji božićni ukras.

Pošaljite nam nekoliko fotografija svojih ukrasa, ali obavezno fotografirajte i sebe uz neki od vaših kreativnih radova.

Uz fotografije pošaljite nam i sljedeće podatke: svoje ime i prezime, mjesto odakle ste, broj telefona, informacije o tome što radite, od čega radite ukrase i što ste sve ukrasili u svom domu, tako da možemo složiti malu priču o vama, a da vas u ovoj situaciji ne ugrožavamo našim dolaskom u vaš dom.

Natječaj je otvoren do petka, 7. siječnja 2022.

Ostavi komentar