Biramo najbolji božićni kolač: Podijelite s nama omiljeni božićni recept i pokupite nagrade

Maggie Martina Kodba naša je prošlogodišnja pobjednica najgradnog natječaja Biramo najbolje božićne kolače

Jedna od prvih asocijacija koje nam padnu na pamet kada nam netko spomene blagdan Božića jesu zasigurno božićni kolači. 

Jer što je Božić bez kolača? Malo tko može odoljeti onom neodoljivom mirisu cimeta, čokolade, oraha, meda, vanilije i naranče prilikom pripreme kolača koji se savršeno nadopunjuju, vraćaju nas u bezbrižno djetinjstvo i stvaraju pravu blagdansku atmosferu.

Gotovo u svakoj kući nemoguće je stati samo na jednoj vrsti kolača, pa tako naše hladnjake ispunjavaju suhi božićni keksići, zatim barem jedna vrsta kremastih kolača ili pak moderne verzije starinskih kolača.

U našem nagradnom natječaju Biramo najbolji božićni kolač tražimo kolače u čijoj pripremi ste najbolji i koje najradije pečete za Božić.

Što morate učiniti da se uključite u natječaj? Pošaljite nam fotografije svojeg najboljeg božićnog kolača na mail: [email protected] uz napomenu: Nagradni natječaj – najbolji božićni kolač.

Možete nas i nazvati na broj i prijaviti se: 040 323 601.

Uz fotografije kolača i vas uz svoj kolač, pošaljite nam recept i upute za njegovu pripremu, svoje ime i prezime, mjesto odakle ste i broj telefona. Tako da vaš kolač i vas možemo predstaviti u Međimurskim novinama, a da vas ne ugrožavamo svojom posjetom.

Naš natječaj Biramo najbolji božićni kolač je otvoren do petka, 7. siječnja 2022.

 

Ostavi komentar