Imate bicikl i željni ste rekreacije? Biciklijada u Nedelišću čeka na Vas!

Turistička zajednica Općine Nedelišće poziva na još jedno izdanje biciklijade „Stazama Općine Nedelišće“. Svi željni druženja u prirodi i rekreacije doći će na svoje u nedjelju, 5. svibnja 2024. godine.

Početak Biciklijade je u 10 sati kod Lovačkog doma u Nedelišću, a okupljanje i preuzimanje bonova za jelo i piće uz kotizaciju od 5 € već od 9.00 sati. Za sve sudionike osigurana je okrjepa na punktovima u Slakovcu (kod Čige) i Gornjem Hrašćanu (Stara kovačnica), te tradicionalni ručak na završetku rute kod Lovačkog doma u Nedelišću.

Proljetna biciklijada Nedelišće
Foto: TZ Općine Nedelišće

Biciklijada je namijenjena svim uzrastima, a ovisno o vlastitim afinitetima opredijeliti se možete za kraću ili dužu dionicu u duljini od 22 odnosno 36 kilometara. Dijelom asfaltirane, dijelom makadamske, staze su većinom ravničarske i primjerene zahtjevnosti, dok je za djecu do 16 godina obavezno nošenje kacige!

Kako bi olakšali i ubrzali prijavu svih biciklista od ove godine Turistička zajednica Općine Nedelišće uvela je E prijavnice za sve sudionike. E prijavnicu popunite  na stranici sbajkomilinanoge.hr.

– Ako imate bicikl i malo dobre volje pridružite nam se 5. svibnja i provedite dan u ugodnom druženju i zajedničkoj rekreaciji, poručili su.

 

Izvor: TZ Općine Nedelišće

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE