ZVIJEZDE PJEVAJU: BOJAN i ASHLEY u rockerskom izdanju pomeli pozornicu!

Započeo je novi a HRT-ov show Zvijezde pjevaju u kojem sudjeluje kao mentor i naš Međimurec Bojan Jambrošić koji su ovu subotu odradili treći odličan nastup! 

Njegova učenica je novinarka i voditeljica Ashley Colbourn, amerikanka s adresom u Istri te dvostruka dobitnica Emmyja. Međimurci je znaju po divnom putopisnom videu o Međimurju koji je Ashley predstavila u svijetu.

U posljednjoj emisiji predstavili su se pjesmom Ain’t no mountain high enough. Od žirija su dobili ukupno 28 bodova, a na ljestvicu su osvojili peto mjesto.

-Prošli puta smo pjevali na hrvatskom, a ovaj puta na engleskom jeziku što je ipak malo lakše za Ashley, zaključuje Bojan.

Ovotjedna emisija prošla je u ozračju country i rock! Bojan i Ashley predstavili su se rock pjesmom You shook me all night long” od AC/DC.

-Za nas je ovo bio veliki izazov je rock nije moj žanr u kojem se najbolje snalazim ali dali smo najbolje od sebe, rekao je Bojan, te dodao Ashley se jako dobro snašla u ovoj ulozi, trudi se da svaku pjesmu iznese čim bolje moguće i ponosan sam na nju!

 

Ostavi komentar