Kristijan Kolega: – Tehnikom samoozdravljenja lako se uklanjaju strahovi

Kristijan Kolega

– Većina zdravstvenih tegoba stanje su našeg uma, poručio je Kristijan Kolega na predavanju o tajnama svjesnog i podsvjesnog uma. Održano je ovog utorka u multimedijalnoj dvorani Knjižnice “Nikola Zrinski Čakovec.

Iako vedska medicina i samoozdravljenje metodom vlastitog uma i stava u životu nije privukao odviše posjetitelja svi koji su nazočili upoznali su se s negativnostima današnjeg načina života i prevelikoj upotrebi kemije u naši životima. Kolega je predavanjem ali i svojim autorskim knjigama (Samoozdravljenje-praktična primjena samoiscjeljenja (2009.), Samoozdravljenje II (2011.), Osnovni principi slobodne volje (2016.),) ukazao na potrebu povratku prirodi.

Kristijan Kolega

 

Kristijan Kolega studira i podučava Vedsku mudrost posljednjih 25 godina.
Posebno se bavi temama vedske psihologije, pedagogije, samoozdravljenja, prirodnog načina života kao i temama transcendentalne,tj. duhovne prirode. Živio je devet godina u Los Angelesu, podučavao u privatnoj vedskoj školi.

Uz proživljeno iskustvo samoozdravljenja, Kristijan intenzivno nastoji postaviti svoje viđenje o ovoj tehnici na čvrste noge uz pomoć Veda, vedske medicine i psihologije.

– Tehnikom samoozdravljenja vrlo lako se uklanjaju traume iz prošlosti, fobije, nesigurnosti, strahovi, bolovi u tijelu, razni poremećaji i osjetljivosti unutar našeg tijela i uma, zaključuje Kristijan Kolega.

Kristijan Kolega

foto: Mario Golenko

Ostavi komentar