FOTO: Dječje gradsko kazalište sjajno uprizorilo Juliju i Romea

Julija i Romeo
Premijerna izvedba predstave Julija i Romeo na pozornici Centra za kulturu Čakovec

Dječje gradsko kazalište Čakovec uprizorilo je jednu od najljepših ljubavnih priča. Predstava Julija i Romeo na način naših kazalištaraca, vođena spretnim rukopisom redatelja Dejana Buvača, oduševila je premijernu publiku protekle nedjelje u Centru za kulturu Čakovec.

Raskošni kostimi i ubačeni prepoznatljivi songovi ABBE i Johna Lennona oblikovali su kazališnu predstavu gotovo u maniri mjuzikla. Predstavu igraju Stjepan Petković, Lucija Horvat/Marta Gluhak, Katja Zaspan, Tia Dominić/Željka Vincetić, Tija Budiša, Natalie Vurušić/ Pavla Ovčar i Ema Branilović.

Glumci su čarobnim su riječima stvorili odličnu interakciju s publikom koja je sjajno reagirala na songove, priču i glumu. Ova se vesela i poučna predstava u trajanju od 70 minuta preporučuje se za uzrast 6+ godina).

Scenografiju su osmislili Dejan Buvač, Ivan Levačić i Marijan Topolnjak. Kostime su izradile Dragica Jagec i Zdenka Lacina. Tehničar rasvjete je Denis Kirić, tehničarka zvuka Nevena Buvač, a pomoćnica redatelja Dijana Kirić.

Crtež za plakat napravila je Ema Puljić. Autor predstave je Branko Miličević – Kockica. U ulozi pisca / pripovjedača je Dejan Buvač.

VELIKU FOTOGALERIJU premijerne izvedbe predstave zabilježio je Mario Golenko. Pogledajte je OVDJE.

Ostavi komentar