BESPLATNO U KINO: U CZK Čakovec uz Dan neovisnih kina filmovi Tuga i slava te Pinokio

Filmska manifestacija Dan neovisnih kina, koju organizira Hrvatska mreža neovisnih kinoprikazivača u suradnji s Hrvatskim audiovizualnim centrom ove se godine održava drugi put 7. studenog u više od 30 hrvatskih kina.

Obilježavajući na ovaj način ujedno i rođendan Kino mreže gledatelji širom Hrvatske mogu besplatno pogledati dva filma, Pinokio te Tuga i slava.

Manifestacija koja se održava na dan osnutka Kino mreže 7. studenog u cijeloj Hrvatskoj usmjerena je na promoviranje kina, kinematografske djelatnosti i filmske kulture kojom se jednom godišnje pažnja posvećuje značaju, vrijednosti i ulozi neovisnih kina u Hrvatskoj.

Zbog Tribine Čakovec četvrtkom Dan neovisnih kina u Centru za kulturu Čakovec obilježit će se u petak 8.  i subotu 9. studenog 2019. U petak 8. studenog u 20 sati na repertoaru je španjolska drama Tuga i slava redatelja Pedra Almodóvar. Glavne uloge igraju Antonio Banderas, Penelope Cruzi Asier Etxeandia.U subotu, 9. studenoga u 16 sati na svoje će doći mlađa publika uz animiranu komičnu fantaziju film Pinokio.

Ostavi komentar