Art forest: Kreativna atmosfera u neobičnoj šumi u Nedelišću

U dvorištu Lovačkog doma u Nedelišću ovog vikenda održava se umjetnički festival Art forest kojeg je prvi put postavila Turistička zajednica Općine Nedelišće i grupa zaljubljenika u umjetnost i kulturu.

Pod motom “Priroda diše umjetnost” razvijen je program koji svojom raznolikošću svakom posjetitelju pruža mogućnost da odabere nešto za sebe. Program se sastoji od velike dvodnevne izložbe slika u samoj šumi, u kojoj sudjeluje čak 26 autora te djeca iz OŠ Nedelišće. U programu je i niz radionica, predavanja, performansi, glazba, film i poezija.

Posjetite vatreni show i uživajte u akustičnoj večeri

Tako je danas od 15 sati Art forest na programu pripremio radionice za najmlađe i jedinstvenu priliku sudjelovanja u izgradnji hotela za kukce, predavanja o ekologiji i mističnim vilama te čitanju poezije. Nakon predavanja Kristijana Petrovića očekuje vas vatreni show i akustična svirka varaždinskog kvarteta Vrulja.

Naučite nešto novo na radionicama

Sutra od 11 sati možete prošetati neobičnom šumom, sudjelovati u radionici izrade prirodnih sapuna, slikanja pejzaža ili izrade vlastite slikovnice. Tu su i satovi joge, hula hoop radionica i sviranje u začaranom krugu. Festival se zatvara večernjom projekcijom filma “Jedno ubojstvo za van”, gdje Čakovčanin Igor Baksa vodi glavnu riječ. Dodatne informacije vezane uz radionice i program dostupne su na web i FB stranici TZO Nedelišće i FB stranici Artisto.

Ulaz na festival i sve radionice je besplatan.

U nastavku donosimo dio atmosfere, a sve fotografije pogledajte u FOTOGALERIJI Maria Golenka.

 

 

Ostavi komentar