15.3 C
Čakovec
Utorak, 21 ožujka, 2023

Antonio Šantek glavni je trener čakovečkih plivača

Gradski plivački klub Međimurje dobio je znatno pojačanje. Na mjesto glavnog trenera doveli su Antonia Šanteka.

Plivački klub Međimurje raste iz godine u godinu. Prepoznajući kvalitetan rad u klubu dolazi sve više djece pa je potrebno klub osnažiti s iskusnim i kvalitetnim trenerima kako bi se sve to diglo na višu razinu.

– Treneri su najbitniji dio kluba. Bez kvalitetnog rada sa djecom nema napretka i zato smo sretni što nam se priključio trener poput Antonia koji će sigurno svojim radom doprinijeti razvoju kluba, kazao je predsjednik kluba Antonio Turk.

U svojim treninzima koristi najmoderniju tehnologiju

Mlad, ambiciozan, motiviran u radu i napretku, samo su neke od karakteristika koje opisuju novog trenera. U svojim treninzima koristi najmoderniju tehnologiju koja poboljšava kvalitetu izvedbe i način treniranja.

Antonio je bivši plivač s 15-godišnjom plivačkom karijerom koji je sudjelovao na raznim državnim i inozemnim natjecanjima. Po završetku srednje škole educirao se na Hrvatskom plivačkom savezu gdje je upijao znanja od “elite” hrvatskog sporta, te je stekao zvanje trener plivanja. Unatrag 4 godine radio je kao trener plivanja sa grupom kadeta (2009-2011) s kojom je postigao zapažene rezultate osvajajući medalje na svim državnim i inozemnim mitinzima na kojima su sudjelovali.

Osim plivanja glavni hobi mu je odlazak u teretanu, te nam je otkrio kako mu je u planu i edukacija na fitness učilištu.

– Na obostrano zadovoljstvo dogovorili smo suradnju i postavili još više ciljeve za napredak kluba koji je već nekoliko godina u konstantnom rastu, te se nadamo da ćemo ga kroz 2-3 godine dići na još višu razinu. Plivanjem se jačaju pluća i srce, te se razvija osjećaj koordinacije pokreta i samokontrole. Plivanje je ujedno i druženje, iskorištavanje slobodnog vremena, jačanje samopouzdanja te pozitivno utječe na psihosocijalni i fizički razvoj djeteta, rekao je Antonio Šantek.

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane koji se žele baviti plivanjem da nam se pridruže na jednom od treninga ili da se jave na sljedeće kontakte:

092 222 6955 (Antonio Turk)

[email protected]

gpk_medimurje (instagram)

GPK MEĐIMURJE (facebook)

Izvor: GPK Međimurje

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,036FanoviLajkaj
617SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE