Anica Rašperger, nova je predsjednica Ženske inicijative HNS-a

Hrvatska narodna stranka Međimurske županije održala je svoju redovnu izbornu skupštinu. Na skupštini je za predsjednika izabran Nenad Hranilović.

Dosadašnji predsjednik na naredno četverogodišnje razdoblje izabran je, jednoglasnom odlukom svih skupštinara, zahvaljujući dosadašnjem radu i rezultatima izbora na svim razinama, stoji u priopćenju HNS međimurske županije koje prenosimo u cijelosti.

U svom govoru istaknuo je posebno rezultate posljednjih lokalnih izbora na kojima je HNS dobio gradonačelnicu Čakovca, načelnike u Vratišincu, Šenkovcu, Belici i Donjoj Dubravi te ima svoje vijećnike u gotovo svim općinama i gradovima Međimurske županije.

Za zamjenike su izabrani Ljerka Cividini i Mihael Grbavec. Na skupštini su također izabrani i članovi predsjedništva: Želimir Halić, Robert Meglić, Marijan Varga, Dragica Vugrinec, Karolina Juzbašić, Dražen Žvorc, Dražen Novak, Ivana Maltarić, Zvonimir Taradi, Željko Kacun, Ivan Frlin i Zdravko Mlinarić. Članovi Predsjedništva su i sukladno Statutu Predsjednik kluba vijećnika Skupštine Međimurske županije Vladimir Peršić i predsjednik Županijske skupštine Dragutin Glavina.

Nova predsjednica Ženske inicijative HNS-a je Anica Rašperger, a blagajnik Josip Varga

Tajnica Županijske organizacije i dalje ostaje Bernarda Topolko kao i dosadašnji glasnogovornik stranke Josip Šipek. Na sjednici su izabrani i članovi svih tijela na županijskoj razini kao i delegati za Središnji odbor u Zagrebu.

Svečanosti je prisustvovao i predsjednik HNS-a Stjepan Čuraj. Prije svega čestitao je Županijskoj organizaciji i dosadašnjem vodstvu na odličnim rezultatima te istaknuo da je ova organizacija jedna od uzora na nivou Republike Hrvatske. Na izborima smo pokazali da građani imaju za koga glasati.

Za stranku s modernim načelima, konkretnim programom i prije svega kvalitetnim ljudima. Upravo smo mi ta alternativa i s još osvježenijim i umivenijim modernim politikama. Posebno je naglasio kako će među prioritetnim programima, koje će HNS narednih dana detaljno predstavljati, biti i HNS-ov projekt besplatnih vrtića koji je ugrađen u program aktualne Vlade.

U svom završnom obraćanju novoizabrani predsjednik Županijske organizacije HNS-a zahvalio je svima na podršci te istaknuo da je HNS pokazao da ima prije svega kvalitetne ljude u svojim redovima. Ljude koji su prepoznati u svojim sredinama. Puno je bilo uspona i padova, ali se na kraju pokazalo da kvalitetan rad i kvalitetne ljude birači prepoznaju. Na nama je da realiziramo projekte koje smo si zacrtali i na kojima smo dobili povjerenje naših sugrađana, jer svima nam je cilj da povećamo kvalitetu života i životi standard.

Tekst: Josip Šipek, glasnogovornik HNS-a MŽ

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE