Advent u Štrigovi: Božićni sajam, priredbe i koncert glazbene produkcije

Pred mještanima Štrigove još je jedan vikend prepun događanja vezanih uz nadolazeće blagdane koje je organizirala Turistička zajednica Općine Štrigova.


U subotu, 18. prosinca, u 18:30 u centru Štrigove pali se svjetlo treće adventske svijeće uz nastup tamburaške sekcije Sv. Jeronim. Župni Caritas organizira humanitarni štand dobrote, a za sve prisutne osigurani su topli napitci.


Na treću adventsku nedjelju, 16. prosinca, održat će se Božićni sajam u centru Štrigove s početkom u 9:30. Na sajmu će biti izloženi prigodni blagdanski proizvodi koji će u vaše domove unijeti dašak Božića. U poslijepodnevnim satima u 15:00 u holu osnovne škole na glazbenoj produkciji pod nazivom „ Ususret Božiću na krilima nota“ učenici Mateja Ščavničara pokazat će svojim roditeljima, bakama i djedovima te prijateljima što su protekle godine sve naučili.


Ponedjeljak, 17. prosinca, u sportskoj dvorani OŠ Štrigove održat će se predstava Šareni svijet-Patuljci darova nemaju pa se hitro djedici skrivaju, dok će u srijedu, 19. prosinca, KUD Sv. Jeronim posjetiti domove za starije i nemoćne.

Ostavi komentar