Bravo za Mačkovčane: Organizirali utrku za Udrugu za sindrom Down

Humanitarna organizacija “Zajedno za druge” i ove je godine uspješno organizirala utrku u Mačkovcu s humanitarnom svrhom.
Naime sva sredstva prikupljena putem kotizacija za sudjelovanje u jučerašnjim aktivnostima, bit će donirana Udruzi za sindrom Down Međimurske županije za terapijske programe djece, a trci su se pritom priključili i sportaši iz udruge – Adela, Zrin, Vita, Tena i Andrijana.
Tijekom dana pripremljene su dječje utrke na 50, 100 i 400 m, ali i glavna večernja utrka dionice 5,7 km.
Glavnom organizatoru Tomislavu Topleku, njegovoj ekipi te trkačima pritom je čestitao i predsjednik Gradskog vijeća Grada Čakovca Josip Varga i iskoristio priliku da zahvali svima prisutnima na donaciji i doprinosu koji su dali pridruživši se ovoj lijepoj akciji u Mačkovcu.
Organizatori su tijekom dana pripremili i niz popratnih aktivnosti i programa za djecu i obitelji koje su se odazvale u velikom broju, pa su ih tako posjetili i bikeri “Pikači” iz Čakovca i “Orlovi” iz Male Subotice
 
Ovogodišnji pobjedinici glavne utrke:
MUŠKA KATEGORIJA
1. Saša Horvat
2. Siniša Škvorc
3. Luka Borko
ŽENSKA KATEGORIJA
1. Ivana Zeljko
2. Nikolina Šoltić
3. Bojana Radovan
 
Iz udruge su najavili kako se skoro možemo pridružiti novoj humanitarnoj utrci, 2. prosinca, kada će se trčati za pomoć i podršku Udruzi MURID.
Izvor: Grad Čakovec

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE