Trgovina i servis za graditelje TSG iz Čakovca: 20 uspješnih godina s vama!

Naučili smo da je bolje raditi samo s desetak provjerenih i kvalitetnih firmi nego sa stotinjak loših ili nikakvih platiša

Trgovina i servis za graditelje (TSG) je obiteljska tvrtka koja ove godine slavi jubilej od 20 godina postojanja i uspješnog rada. Tvrtka je osnovana 2000. godine, a bavi se veleprodajom i maloprodajom građevinskih materijala svih fasadnih sustava Baumit, JUB i Knauf Insulation, prodajom i izvođenjem strojnih žbuka proizvođača Baumit i Lassesberger  te prodajom, najmom i servisom radnih strojeva za žbuku i za glazure, agregata, kompresora i rezervnih dijelova firme Lorenčić.

Uz pomoć svojih dugogodišnjih partnera sudjelovali su u tih dvadeset godina u gradnji više od 10.000 poslovnih, gospodarskih i privatnih objekata.

– Sve je započelo raspadom GK Međimurje u kojem sam radio, priča Mladen Majsan, direktor i vlasnik tvrtke TSG. Ostao sam bez posla i nije trebalo puno da se zbroji dva i dva jer trebalo se smisliti nešto na brzinu. Kako sam radio u građevini, to mi je bilo najbliže i to je odredilo moj put. Iznajmio sam prvi poslovni prostor i počeo raditi ono što znam. Svaki je dan bio borba. 2003. godine smo kupili ove prostore i potpuno ih uredili. Dobili smo za to kredit na 10 godina koji smo na sreću otplatili tako da nam je danas ipak lakše raditi. Nakon dvadeset godina s ponosom mogu istaknuti da smo obiteljska tvrtka u kojoj osim mene radi i moja supruga Mirjana i snaha Maja, a uz nas dva zaposlenika Dario i Renato Halić. Nikome nismo ostali dužni, isplaćujemo plaće na vrijeme, trudimo se da su one relativno dobre. Jer kad to ne bude tako, ne vidim više ni svrhu postojanja firme.

Žalosti me što je teško naplatiti neka dugovanja jer imamo puno važećih presuda po kojima ništa ne možemo naplatiti iako su presude u našu korist. To nas je naučilo da smo naše kupce sa stotinjak sveli na desetak provjerenih, kvalitetnih firmi s kojima odlično surađujemo. Međimurje je trenutno jako veliko gradilište, što je za nas dobro pa za sada nismo posebno osjetili poteškoće zbog pandemije. Nije da je posebno dobro, ali nije ni loše, kaže direktor Majsan.

Trudimo se biti kvalitetni, osluškivati i zadovoljiti potrebe svojih kupaca pa smo proširili svoju djelatnost na:

– prodaju i izvođenje fasada, izolacija, hidroizolacija, strojnih žbuka i estricha (Baumit, Lasselsberger-Knauf, Jub),

– najam, prodaja i servis agregata (15-30 kWa) i kompresora, strojeva za žbukanje, glazura, rezačica, vibro nabijačica

– rezervni dijelovi za strojeve

– prodaja oplata, skela, podupirača

– kutnici i materijali za strojno žbukanje

– sve vrste hidro i termo izolacija

– geotekstil, folije, armirane mrežice PVC

– aditivi, plastifikatori, sredstva protiv zamrzavanja, oplatna ulja, brzovezni cementi, betonkontakti

– staklena vlakna, čelična vlakna, rubne trake za glazure

– komplet PVC program za betoniranje zidova i podova (podmetači za armaturu, juvidur cijevi, čepovi za zatvaranje cijevi, klinovi za kombi, ploče, PVC tipli za fasadu)

– čepasta plastika, zaštitne ograde PVC, zaštitne skele za fasade

– oprema za oplatu – metalni odstojnici (150 – 600 mm), klinovi za drvenu oplatu, metalni stupovi za drvenu oplatu (500 mm – 2000 mm)

Nudimo najpovoljnije fasade na tržištu, najam mobilnih i fiksnih agregata i kompresora, a sve to uz besplatnu dostavu do 100 kilometara te tehničku podršku u izboru materijala i izvođača radova.

Osnovna djelatnost:

Godišnji promet: cca 5-6 milijuna kuna

Broj zaposlenih:  5

Starost brenda: od 2000.

Kontakti:

T.S.G. d.o.o.

Tehnika i servis za graditelje

Zelena 2a

Čakovec

T: + 385 40 328 550

F: + 385 40 328 840

M: +385 91 1234 556,

385 98  175 2525

E: [email protected]

www.tsg.hr

Ostavi komentar