PFEIFER TTI iz Čakovca: Naši djelatnici su naša obitelj

Obiteljska tvrtka PFEIFER-TTI d.o.o. tradiciju ima od 1992. godine, a u današnjem obliku osnovana je 1999. godine sa sjedištem u Čakovcu. Tvrtku je osnovao Zoran Pfeifer. Tijekom puno godina rada i truda te povjerenja poslovnih partnera i kupaca postali su jedna od vodećih tvrtki u prodaji alata i ostalog pripadajućeg pribora za metalnu industriju.

Početkom 2000-tih otvaraju poslovnicu i u Zagrebu, čije vođenje preuzima sin Marijan. Već 2013. u Svetoj Nedelji otvaraju moderan, vlastiti poslovni prostor od 600 kvadrata gdje je i započeo uzlet firme. Postali su zastupnici najpoznatijih i izuzetno kvalitetnih proizvođača alata i opreme u svijetu, donose nove tehnologije te su među tri najjače tvrtke koje prodaju rezne alate u Hrvatskoj. Najbolji tehnički timovi proizvođača čije marke zastupaju uvijek im stoje na raspolaganju kako bi pomogli i unaprijedili proizvodnju te u najkraćem mogućem roku uklonili moguće nedostatke. Započinju i s edukacijom kako svojih zaposlenika, tako i kupaca.

Puno pridaju prezentaciji novih alata, tehnologiji i primjeni. U poslovnici u Svetoj Nedelji su izgradili i DEMO CENTAR gdje prezentiraju alate koje zastupaju te pružaju tehničku podršku svojim klijentima pri izradi programa, odabiru alata te kako ga primjeniti (od ideje do realizacije). Zastupaju najbolje japanske, američke, korejske i europske brendove.

Tvrtka Pfeifer TTI nije samo trgovačka, nego i proizvodna. U Svetoj Nedelji izgradili su i jedan od najjačih centara za zavarivanje tračnih pila na području Hrvatske gdje svakodnevno isporučuju tračne pile i pružaju servis i tehničku potporu svojim klijentima.

DEMO CENTAR otvorio je jednu novu stranicu u njihovom poslovanju jer svojim kupcima pružaju potpuni suport pa u svojim centrima za obuku održavaju seminare i obučavanje te praktične prezentacije za njihove alate i tehnologije. Kvaliteta, isporuka i sigurnost u tvrtku PFEIFER-TTI d.o.o. jedna su od značajki uspješnog poslovanja, a nakon dugogodišnjeg predanog rada sada imaju i mogućnost podučavanja ljudi u metalskoj struci, čime su u poziciji da napredak u tehnološkom svijetu prenose i na naše stručnjake.

U ovo vrijeme pandemije i dalje održavaju živu komunikaciju sa svojim dobavljačima iz cijeloga svijeta i kupcima te održavaju web seminare.

Mi smo obiteljska tvrtka, kaže g. Pfeifer, pa nam u prvom planu nije dobit i profit, nego su naši djelatnici koji su naša obitelj i jedini nam je cilj zajedno preživjeti bez nekih financijskih oštećenja. U sve naše zaposlenike uloženo je puno u educiranja, a i oni su sami morali puno uložiti kako bi se mogli nositi sa zahtjevnim trendovima pa bi bila šteta da se to sad pogubi. Svoje poslovanje smo proširili i na cijelu EX Jugoslaviju, Mađarsku, Češku te smo izvoz zahvaljujući kvaliteti, suportu i ozbiljnošću povećali za cca 15%.

Moramo pohvaliti i našu Vladu koja je reagirala u pravo vrijeme, a iskoristili smo i kredit HAMAG BICRO što nam je dalo stabilnost, snagu i dobar osjećaj da nismo prepušteni sami sebi što nam je uveliko pomoglo.

Naša branša se popravlja, no još uvijek postoji neizvjesnost pa se na dnevnoj bazi prilagođavamo situaciji, ali također gledamo i u budućnost našeg poslovanja.

Htjeli bismo poslati poruku da sad predstoji bitka za nove tehnologije i svi koji se ne priključe bit će u velikom zaostatku i teško će pratiti svjetske trendove, a time i biti konkurentni na svjetskim tržištima. Nužna je obnova zastarjele opreme pa se nadamo da će i država to poduprijeti kako bismo došli do novih i bržih tehnologija.

Osnovna djelatnost: trgovina i proizvodnja alatima za obradu metala
Broj zaposlenih: ukupno 18
Starost brenda: 28 godina

Kontakti:

Pfeifer-tti d.o.o.
Špinčićeva 2a,
40 000 ČAKOVEC
T: +385 40 391 123 / 125
F: +385 40 391 123 / 125

Pfeifer-tti d.o.o.
Dr. Franje Tuđmana 3, Sveta Nedjelja
10431 Novaki Samoborski
T: +385 1 3438 190
F: + 385 1 3438 191
www. pfeifer-tti.hr

Ostavi komentar