23.9 C
Čakovec
Četvrtak, 31 kolovoza, 2023

Bučni seks u sitnim noćnim satima na 9. katu zgrade u Čakovcu smeta susjedu!

“MOLBA!!! (crvenim slovima i podcrtano)

Mole se stanari, odnosno stan na 9. katu (koji to radi) da se suzdrže od kasnih izvršavanja bračnih dužnosti ili kaj već rade, jer skoro svako veče je neizdrživa buka koja se čuje po cjeloj zgradi.

Molimo da se pridržava kućnog reda bez glasne buke iza 22 sata, jer u protivnom bude se primorano o buki obavjesti nadležne koji održavaju zgradu”.

Citirali smo obavijest koja je osvanula danas u jednom čakovečkom soliteru u kojem očito ne gledaju svi dobrohotno po svemu sudeći na “vruće igre” i glasni seks koje se događa u jednom od stanova u dotičnoj zgradi u Čakovcu. Očito je jednom stanaru prekipjelo zbog toga što mora slušati “svaku veče” u svojoj zgradi, pa je odlučio pismeno obavijestiti stanare u dotičnom stanu, ali isto podijeliti i sa svima drugima – da mu smeta “noćna buka”.

Susjed bi očito želio da stanari u susjedstvu prilikom “izvršavanja bračnih dužnosti” budu ipak malo tiši i tolerantniji kako se ne bi remetio noćni mir i tišina, pa je eto javno zaprijetio da ako “buka” ne prestane da će ih prijaviti.

Hoće li priča dobiti nastavak, npr. da “nadležni” koji održavaju zgradu rasprave o cijelom problemu sa svim stanarima na posebnom sastanku ili će se možda “bučni stanari” nakon ove molbe ipak stišati – ostaje za vidjeti.

 

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

43,705FanoviLajkaj
610SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE