Medikol – najveća privatna poliklinika u Međimurju s najsuvremenijom medicinskom dijagnostikom

Radiologija, Vlasta Cvetnić, dr. med. spec. radiolog i ing. Luka Sović

Na adresi France Prešerna 13 nalazi se Poliklinika Medikol, Podružnica Čakovec, jedna od najvećih privatnih zdravstvenih ustanova u Hrvatskoj. U Poliklinici možete obaviti specijalističke preglede i pretrage u sklopu radiologije, neurologije, fizikalne medicine, pedijatrijske kardiologije, interne medicine (kardiologije i gastroenterologije), oftalmologije, dermatovenerologije, urologije, citologije i plastične, rekonstrukcijske i estetske kirurgije.

Radiologija

U sklopu radiologije možete obaviti snimanje magnetskom rezonancijom na MR uređaju jakosti 1,5 Tesla. Imaju 64-slojni MSCT uređaj, a možete obaviti i ultrazvučnu dijagnostiku na suvremenim dijagnostičkim uređajima. Radiološki odjel opremljen je i modernim digitalnim uređajima koji u odnosu na uređaje starijih generacija imaju poboljšane dijagnostičke mogućnosti u području klasične radiografije uz smanjenu dozu zračenja.

Fizikalna medicina i rehabilitacija s fizikalnom terapijom

Fizikalna medicina i rehabilitacija pruža usluge kompletne dijagnostike, liječenja i rehabilitacije iz područja upalnih i degenerativnih bolesti i ozljeda kralježnice, zglobova i mišića, reumatskih i neuroloških bolesti te sportskih ozljeda. Fizikalna terapija pruža usluge koje provodi fizioterapeut, a obuhvaćaju fizioterapeutsku procjenu, utvrđivanje funkcionalnog statusa, planiranje te fizioterapijsku intervenciju i evaluaciju. Pregledi i terapije mogu se obaviti odmah i bez čekanja uz plaćanje.

U sklopu fizikalne medicine djeluje i Ambulanta za akupunkturu i blokade perifernih živaca u liječenju boli. U sklopu te ambulante možete obaviti akupunkturu za bolove lokomotornog sustava, glavobolju (migrenu, tenzijsku glavobolju) kao i akupunkturu u trudnoći za liječenje mučnine.

Fizikalna, dr. sc. Pavao Vlahek

Neurologija

U sklopu neurološke ambulante i neurofiziološkog laboratorija uz kompletan neurološki pregled možete obaviti CDFI karotidnih i vertebralnih arterija, TCD, EEG i EMNG dijagnostiku. Također, kod hitnih indikacija dostupna je pravovremena i paralelna neuroradiološka obrada: MR mozga, MR kralježnice, MR angiografija krvnih žila mozga i supraaortalnih krvnih žila, MSCT mozga, MSCT angiografija krvnih žila mozga i supraortalnih krvnih žila.

Dr.sc. Jelena Bošnjak, neurologija

Estetska kirurgija

Bitno je istaknuti kako u Medikolu imaju i operacijsku salu za plastičnu i estetsku kirurgiju koja je jedina takva operacijska sala u ovom dijelu Hrvatske. Možete obaviti estetske tretmane s filerima, Botoxom, liječenje matičnim stanicama i faktorima rasta najnovijom PRP metodom (naročito artroze koljena i kukova pod kontrolom ultrazvuka) te popularni MEN SHOT tretman (za jačanje erekcije i tretiranje erektilne disfunkcije). Također, nude se i operacije madeža, ateroma i lipoma te operacije karpalnog kanala i liposukcije u lokalnoj anesteziji dok se u skorijoj budućnosti planiraju i ostali estetski zahvati.

Plastična, rekonstrukcijska i estetska kirurgija, dr. Irijana Rajković

Pedijatrijska kardiologija

U pedijatrijsko-kardiološkoj ordinaciji obavljaju se dijagnostika i liječenje bolesti srca i krvnih žila djece od rođenja do 18. godine života. Po dolasku u dječju kardiološku ordinaciju provodi se razgovor s roditeljima i djetetom, uzimanje povijesti bolesti (anamneze) te klinički pregled djeteta.

Petra Detoni dr. med. pedijatrijski kardiolog

Laserski centar za proširene vene

U Medikolu u Čakovcu djeluje i Laserski centar za proširene vene u sklopu kojega možete obaviti dijagnostiku i terapiju proširenih vena s trenutačno najmodernijim laserom na tržištu.

Laserski centar za prosirene vene Dr.Gorislav Erceg

Za više informacija ili rezervaciju termina pregleda javite se direktno u Polikliniku Medikol u Čakovcu pozivom na direktan broj telefona 040/638-500 ili e-mailom na [email protected]

Ostavi komentar