Kristina Gita Kavran iz Kagira centra: Kako otpustiti iz života osobu koja je odlučila nastaviti drugim putem?

Otpustite stare navike, negativne stavove, otpor prema životu, oslobodite se ne tuđih već svojih okova, okova koje ste si sami nametnuli.

Možda na tom putu izgubite i koju dragu osobu, ali neka vas ni to ne plaši. Jer ta je osoba već odavno ispunila svoju svrhu u vašem životu i nastavlja putem koji nije jednak vašem.

Pustite ih, otpustite da lakše mogu svojim putem kroz svoju vlastitu transformaciju. Jedno drugome dali ste sve što ste mogli i sad je vrijeme da se vaši putevi odvoje jer više nisu ista cjelina niti ste na istoj razini.

Svi smo samo putnici, učitelji i učenici koji jedni drugima međusobno prolazimo kroz živote, ostavljajući određene lekcije, lekcije i pouke koje su vam bile potrebne i koje ste mogli i morali primiti. Budite zahvalni na njima i na svemu ostalom, a kad dođe vrijeme s ljubavlju otpustite sve što želi ili mora otići.

Ništa nije bez razloga, i nema nikakvih slučajnosti ni u kom pogledu, jer kad nešto ili netko ispuni svoju svrhu tad dođe do kraja puta i tad mora pronaći novi put jer vračanje na stari nema nikakvog smisla jer stari vodi jedino natrag na početak. A život ima smisla samo ako stalno kreće prema naprijed.

Stoga otpustite sve nepotrebno praveći tako prostor za nova iskustva, nove ljude, nove lekcije, nove pouke, nove mudrosti…

Ne brinite na svakom putu ponovo će doći i stari poznati prijatelji, doći će bol, i nesigurnost, i strah, i sva ostala osjećanja i lijepa i bolna, ugodna i neugodna, ali u puno drugačijem obliku i intenzitetu.

Sad ćete biti snažniji i mudriji za jednu stepenicu. Nećete raditi (napraviti) iste pogreške jer na starima ste prošli i naučili lekciju, a ako niste prolazit će te je još jednom i još jednom sve dok ne prođete zadani ispit, ali sa svakim padom vi ste za nijansu jači i mudriji.

Ostavi komentar

Povezani članci

Ostanimo povezani

49,208FanoviLajkaj
608SljedbeniciSlijedi
0PretplatniciPretplatiti

NAJNOVIJE