SOS tretman nakon sunčanja: Hydro infuzija vlaži i poboljšava stanje kože lica!

karmela bali međimurec vital

Hydro infuzija novi je tretman u ponudi kozmetičkog salona Vital, idealan za ljeto, osobito nakon sunčanja jer daje koži potrebnu hidrataciju i poboljšava njeno stanje.

Hydro infuzija novi je anti aging tretman za vraćanje sjaja, vlage i napetosti. Pogodan je za sve tipove kože, a posebno za zrelu i opuštenu.

Posebno se preporuča prije i poslije izlaganja suncu jer su znoj, vrućina i sol najveći neprijatelji zdrave i lijepe kože.

Kako po ljeti koža ne bi izgubila vlagu, perutala se i postala zategnuta i gruba, potrebno je napraviti dubinsku hidrataciju.

Tretman započinje dubinskim čišćenjem LED svjetlom koje temeljito čisti pore (nema istiskivanja) ili mikrodermoabrazijom, zatim se koristi multivitaminski serum i niskomolekularni kisik, površina kože rashlađuje se na +4 stupnja, da bi se potom zagrijala, nakon čega slijedi ubrizgavanje molekula hijalurona u potkožje kako bi se nadoknadila izgubljena vlaga u međuprostoru što dovodi do zatezanja.

Posljednji korak je masaža lica ionima čime se postiže detoksikacija, što djeluje protuupalno na osjetljivu kožu i uklanja nečistoće.

Obratite se Karmeli u kozmetički salon Vital i rezervirajte svoj termin nakon izlaganja suncu.

Ostavi komentar