Karmela Bali Međimurec uz bok dermatološkim poliklinikama: U Vital uvodi kozmetiku i tretmane ZO Skin Health by Zein Obagi!

ZO Skin health vital čakovec

“Tražila sam neki novi, pravi poslovni izazov, i pronašla sam ga na edukacijama za vrijeme boravka u Los Angelesu. Znam da sam ponekad teška okolini, ali ponajviše samoj sebi, rijetko sam posve zadovoljna, oduševljena…uvijek sam u potrazi za nečim novim, posebnim i znala sam da mora postojati. Gledajući sve te poznate osobe sa besprijekornom kožom, doznala sam da svi odlaze na pilinge na Beverly Hills, doslovno cijela California okupi se kod njega u vrijeme Oskara. I to je bilo to! Kako je za rad bilo bitno medicinsko znanje, iskustvo i stručnost uspjela sam obaviti edukacije i dogovoriti suradnji sa dermatolozima.”

ZO Skin health vital čakovecZO Skin health vital čakovec

 

 

 

 

Riječ je o jednoj od najboljih medicinsko – kozmetičkih  linija na svijetu pod nazivom “Zo Skin Health Obagi” svjetski poznatog doktora Zein Obagi-a koji mijenja izgled kože zauvijek i omogućuje nikad lakši put dok zdrave kože.

ZO Skin health vital čakovecKAKVA JE KOZMETIKA DR.ZEIN OBAGI-a?
Obagi medicinskim kremama možete obnoviti kožu, vratiti joj mladenački izgled i sjaj, zauvijek se riješiti pigmentacijskih mrlja i ožiljaka od akni. Ovaj sistem kremica i pilinga nazivaju i “čudo za kožu”, a u njoj se krije tajna koja čini kožu lijepom, zdravom, zategnutom, sa besprijekornim porculanskim tenom.
Obagi medicinske krema pomlađuju za 10 godina i, bez pretjerivanja, mijenjaju život!
Sunce, hormonalne promjene, pušenje, genetika…sve to ostavlja trag na našoj koži – u stratum korneumu. To je tvrdi sloj kože sastavljen od suhih, mrtvih stanica zbog kojeg lice s godinama gubi sjaj. Tvrdi sloj kože ne daje mladoj koži punoj kolagena do površine, iz tog razloga ožiljci, pigmentacije ostaju zauvijek u tom sloju.
ZO Skin health vital čakovecTKO JE DR.ZEIN OBAGI?
Dr. Zein Obagi ima svoju svjetski poznatu kliniku na Beverly Hillsu, najveći je dermatolog zadnjih 30 godina, njegove su kreme zaštićene patentom, a njegova predavanja zbog znanja i inovacija čisto zlato. Dermatolog je s najnovijim tehnologijama za estetiku kože. Postao je vodeći lider kao inovator, edukator i autor svojih proizvoda koji nude najbolju i najkvalitetniju njegu za sve tipove kože kao i starosne dobi. Bio je pionir u revolucionarno drugačijem konceptu estetske dermatologije usmjerene na poboljšanje i održavanje općeg stanja kože kao i pojedinačna oboljenja koja se uspješno liječe.


ZO Skin health vital čakovecZO® Skin Health Proizvodi – Proizvodi za dnevnu preventivnu njegu kože

Posebno razvijeni da pomognu pacijentima održavati terapijske rezultate liječenja, osiguravaju učinkovitu nemedicinsku dnevnu njegu kože, pomažu kod preranog starenja kože, oštećenja kože, te održavanja zdrave kože.

ZO® Medical Proizvodi – Napredna, terapijska rješenja
Proizvodi predstavljaju najnovija razmišljanja dr. Zein Obagi u stvaranju i održavanju zdrave kože s terapijskim tretmanima, novim protokolima, lijekovima na recept i proizvodima koji liječe širok spektar medicinskih kožnih bolesti.

Akne
Proizvodi koji pomažu u kontroli masnoće, eksfolijaciji mrtvih kožnih stanica, odčepljivanju pora, sprječavanju rasta bakterija i stvaranja novih akni.

ZO Skin health vital čakovecAnti age – bore
Ekskluzivne formule koje pomažu u dramatičnom poboljšanju izgleda finih bora, izjednačavanju tona kože, učvršćivanju kože, poboljšanju teksture i uklanjanju staračkih pjega

Hiperpigmentacije
Rješenja za jednoliku boju i ton kože, pomažu u stimulaciji proizvodnje kolagena i elastina za čvrst, sjajan i gladak izgled kože.

Oštećenja od sunca
Formule dizajnirane da nude maksimalnu zaštitu od štetnog učinka sunca i vanjskih zagađivača.

Rosacea
Rješenja koja ciljaju uzroke simptoma rosacea, umiruju i stabiliziraju kožu

Tretmani i kozmetika dr.Zeing Obagi-a bit će u ponudi Vitala od sutra, a sve informacije o raspoloživim terminima i ostalim detaljima možete dobiti na broj telefona 040 390 460, mail [email protected] ili putem njezine FB stranice Vital medicinsko – kozmetički tretmani

Uskoro ćemo u suradnji s Karmelom jednoj čitateljici darovati Red Carpet piling lica, a o tome u sljedećim kolumnama u kojima ćemo pisati o savjetima o njezi lica prilikom nadolazaćih dana. 

..„Ljepota lica nalazi se u ljepoti zdrave kože. Zdrava koža ne ovisi o godinama koje nosimo, već kako i na koji način se brinemo o njoj“..

Ostavi komentar