FOTO: Što odjenuti za doček?

lorellla
Zlatno crna haljina, 299,00kn

U ženskoj je prirodi da prvo razmisle o tome što će odjenuti za doček. To ovisi o mjestu gdje će se doček održati, no postoji univerzalno pravilo o novogodišnjem odjevnom stilu, a na vama je da ga prilagodite mjestu održavanja.

S univerzalnom crnom haljinom nećete pogriješiti, no za novogodišnji je izlazak začinite crvenim ružem i upečatljivim nakitom. Ako želite da haljina bude u prvom planu, obucite crvenu usku, no tada stavite neutralan nakit. Crvena je kraljica novogodišnje noći, a djevojke koje je obuku bit će opažene. Kod novogodišnjeg outfita, nezaobilazne su šljokice i svjetlucavi detalji. Mogu biti srebrne i zlatne, a nećete pogriješiti koju god odaberete. Uskladite je s vašim stilom, no pazite da ne pretjerate u svom svjetlucavom naumu.

Budite elegantne i fine te obratite pozornost na ugodu haljine, a zatim se opustite i dobro provedite, ipak je najluđa noć u godini!

Po svoju novogodišnju kombinaciju dođite u Lorellu, u trgovački centar Konzum, na adresi Zagrebačka 87 u Čakovcu. Možete ih nazvati na broj 040/633-083, a povodom blagdana očekuje vas 20-30% popusta na novogodišnje haljine!

lorella
Crna haljina sa zlatnim detaljima, 499,99kn
lorella
Crvena duga haljina, 700,00kn
lorella
Crna haljina sa srebrnim detaljima, 699,00kn
lorella
Crvena haljina, 1199,00kn
lorella
Srebrna haljina, 499,00kn

 

Ostavi komentar