Poklon dućan Sjaj u Prelogu: Pronađite kreativne poklone i elegantne dekorativne predmete!

poklon dućan sjaj prelog

U Sjaju u Prelogu možete pronaći široku paletu uporabnih, dekorativnih predmeta. Ako nemate ideju što pokloniti dragoj osobi ili kako uljepšati životni prostor, Sjaj u Prelogu odgovorit će na sve vaše potrebe.

Svi proizvodi ručno su rađeni i samim time unikatni, a svaki je poseban i lijep na svoj način. Odgovorit će na vaše pitanje što pokloniti za rođendan, krštenje, godišnjicu, pričest, krizmu ili pak useljenje. Prije kupovine nećete morati previše razmišljati već samo doći u Sjaj u Prelog i pronaći inspiraciju.

Posebnu pozornost posvećuju poklonima za mladence

Običaji o darivanju mladenaca u posljednjih su se nekoliko godina promijenili te je nekadašnje darivanje mladenaca predmetima nužnima za početak zajedničkog života zamijenjeno poklanjanjem novca. No i tu se ide korak naprijed te se naizgled običan poklon pakiranjem pretvara u kreativan, elegantan i drugačiji. Klasične kuverte u tom slučaju zamijenjene su novim trendom koji uključuje aranžiranje u drvene kutije i dekorativne predmete.

Poklon dućan Sjaj iz Preloga već 5 godina prati trendove i unosi promjene u dekoriranje vjenčanih poklona. Novac s nekoliko detalja postaje decentno ukrašen i gosti ga radije donose na vjenčanja nego sve manje zastupljene košare s voćem, suhomesnatim proizvodima i ostalim uobičajenim dodacima.

Drvene kutije izrađene su unikatno i ručno prema željama i potrebama kupaca. S druge strane, pobrinuli su se da prvi šampanjac dvoje mladih ljudi u braku popije iz unikatnih, personaliziranih čaša koje kasnije postaju uspomene na vjenčanje.

Posjetite ih u Prelogu na adresi Glavna 10 ili nazovite na telefon 099 784 3005 i odaberite poklon za najmiluije ili sitnicu za vlastiti interijer!

Ostavi komentar