FOTO: Proslava proljeća u rasadniku Iva

Rasadnik Iva

Jesenska proslava u vrtnom centru “Iva” u Štefancu već je nadaleko poznata svim ljubiteljima bilja. No, od ove godine, Centar priređuje i druženje uz proljetnu sezonu.

U rasadniku “Iva” u Štefancu nisu mogli izabrati ljepši dan za druženje sa svojim poslovnim partnerima, prijateljima i ljubiteljima bilja na otvorenom.

Naime, po prvi puta, kako nam je rekla Josipa Petek Mihalic, odlučili su se za ovaj korak i u proljeće jer za jesensku proslavu, ionako svi već znaju.

Rasadnik Iva

Ovako, uoči proljetne sjetve, sadnje i presadnje, svatko si je uzeo nekoliko minuta vremena kako bi razgledao Rasadnik, pregledao bogatu ponudu te eventualno bacio oko na neku novu biljku, bilo da se radi o stablu ili grmu.

A iako je tek početak proljetne sezone, ima se što za izabrati. Uz to, dobije se i savjet gdje kupljenu biljku smjestiti, kako nju njegovati, jednom rječju kako postupati s njom. Sa biljkom, po želji može ići i tegla, zemlja pa čak i malč svih vrsta, od kore do kamenja.
Doduše, ne mora se kupiti samo jedna biljka već se ponudom može zasaditi voćnjak, cvjetnjak, zimski vrt, popuniti veranda, vrtna gredica, balkon, urediti staza ili stazice u dvorištu, svakom po volji i inspiraciji.

A u Ivi svima žele sretno i zeleno proljeće.

(vv)

Ostavi komentar