TEST: Kako je bilo voziti novu redizajniranu Suzuki Vitaru 1.4 Premium?

suzuki vitara

Nakon samo tri godine, otkako je u prodaju izašla Suzukijeva uspješnica Vitara, pred nas je došla osvježena verzija ovog gradskog SUV-a, a prepoznat ćete je po opisnom nazivu nova Vitara 2018.

Iako vanjske promjene na njoj nisu izražajne, detaljnijim promatranjem uočava se kako je prednja maska izraženija, ali i stražnja svjetla te interijer.

Saznajte kako je bilo voziti novu Suzuki Vitaru 1.4!

Cijelo ljeto koje je za nama kupcima je u Hrvatskoj bilo gotovo nemoguće doći do novog automobila Suzuki Vitare jer je prema nekim izvorima bilo previše narudžbi za tvornicu u mađarskom Esztergomu, s druge pak je strane kolala informacija da se novi automobili neće prodavati dok ne izađe nova verzija Vitare. Štogod da je od toga točno, a možda je istina opet negdje u sredini, „nestašica“ je prestala i nova Vitara 2018. je sada pred nama.

Ekipa iz automagazina Garaža testirala je redizajniranu osnovnu verziju Vitare s paketom opreme Premium i pogonom na prednje kotače. Na testu je bio benzinski turboagregat 1.4v od 140KS.

Iz Garaže su saznali koje su njezine prednosti te nedostaci, kolika je njezina potrošnja te kakva je cijena u odnosu na dodatnu opremu. Izračunali su potrošnju te isprobali vožnju po različitim terenima.

Rezultate testiranje pročitajte na linku: TEST: Suzuki Vitara 1,4 Premium

 

 

Ostavi komentar