Najluksuzniji BMW stigao u Hrvatsku. Evo koja mu je cijena!

BMW serije 8 Coupé u Carbon black boji
BMW serije 8 Coupé u Carbon black boji, Foto: BMW

BMW serije 8 Coupé u Carbon black boji stigao je u Hrvatsku i izložen je u BMW Tomić City Store poslovnici na zagrebačkom Rooseveltovu trgu, jednoj od četiri službene BMW City Store poslovnice u cijeloj Europi.

Izlaganjem u salonu prvi hrvatski primjerak ‘osmice’ postao je dostupan i potencijalnim kupcima u našoj zemlji. Naravno, uz uvjet da im financije to dopuštaju, jer ovdje je riječ o poslastici koja puno nudi, ali puno i košta.

U salonu u centru Zagreba izložen je najsnažniji BMW M850i xDrive Coupé s 4,4-litrenim V8 motorom snage 530 KS. Pod karbonskim krovom kojim je naglašen njegov sportski karakter kombiniraju se vrhunske performanse, inovativne tehnologije i visoka kvaliteta materijala izražena kroz mnoštvo premium detalja.

Primjerice, ručica mjenjača izrađena od precizno obrađenog komada stakla ostavlja dojam skupocjenog dijamanta u čijem se središtu ocrtava oznaka 8.

Novi V8 motor debitira upravo na ovom modelu. Osamcilindarski mehanizam za samo 3,7 sekunde postiže brzinu od 100 kilometara na sat. BMW serije 8 Coupé objedinjuje izvanredne performanse, emocionalan dizajn, vrhunski luksuz te napredne značajke opreme kada su u pitanju tehnologija prikaza i kontrole, pomoći vozaču i povezanosti.

Izložena poslastica do registracije stoji 1.391.865 kuna.

Ostavi komentar